Hvilke grep mener du klubben må gjøre for å berge plassen. Bli RB-ekspert i dag og si din mening!

Det vil bli avholdt en pressekonferanse på Åråsen klokka 14.30.

Der vil klubben informere om at Henning Berg tar over som LSK-trener med umiddelbar virkning.

Dette bekrefter Simen Brenne overfor rb.no.

– Dette var ikke et krav fra spillergruppa. Men et valg vi er komfortable med, sier han.

BERGS FØRSTE KAMP: Billettsalget til Rosenborg-kampen!

SLIK LIGGER DET AN: Tippeligatabellen!

– Må prøve

– Vi har tatt denne avgjørelsen i samråd med Erland Johnsen og Frode Grodås, og vi har kommet fram til at vi ville angret veldig hvis dette var uprøvd. Nå har vi to uker igjen til serien er over, og da må alle trå til det de kan, sier LSKs leder Per Mathisen til LSK.NO.

Sportslig utvalg og Henning Berg ønsker å ha med seg de samme personene i det sportslige teamet videre, men Erland Johnsen har valgt å gå tilbake til sin rolle som toppspillerutvikler i LSK med fokus på enkeltspillere.

– Jeg føler at vi tok over en skute som var skakkjørt, og det tok litt tid før vi fikk rettet opp dette. Nå er situasjonen tung, og jeg velger å la klubben gå foran alt. Jeg har forståelse for sportslig utvalgs avgjørelse, og går derfor tilbake til jobben som toppspillerutvikler, sier Erland Johsen til LSK.NO.

Forlot treninga

Erland Johnsen og Frode Grodås forlot dagens restitusjonstrening før tida for å rekke et krisemøte på Åråsen.

– Vi vil ikke kommentere hva vi skal snakke om på møte, uten at vi skal på et møte nå, sa de til rb.no da de forlot treningsfeltet.

Møtet startet bak lukkede dører på Åråsen klokka 13.00.

– Bruk Berg nå

Romerikes Blads sportskommentator, Per Kristian Torvik, mener det rette for klubben er å sette inn Henning Berg i jobben nå.

«Det er på tide å svelge stoltheten, hente inn Henning Berg på treningsfeltet i morgen – og la LSKs fremste ekspertise være med på å berge plassen i eliteserien», skriver han i dagens RB.

Les hele kommentaren her!

Henning Berg var ikke å treffe på telefon i formiddag.