– Har vært j**** uheldig!

Artikkelen er over 5 år gammel

Uheldige og dårlige klubbvalg har satt en stopper for Erik Midtgardens lysende fotballkarriere. Nå synes det er på tide at han slår gjennom for alvor. Se video!

DEL

Erik Midtgarden er fortsatt bare 25 år gammel, men har opplevde enorme opp- og nedturer i sin fotballkarriere allerede. Som 17-åring fikk han prøve seg i Odd Grenland før han ble utleid til Pors Grenland.

Deretter gikk turen til Notodden før han fikk fart på karrieren i Mjøndalen i 2009 og 2010. 22 mål på 54 kamper gjorde sitt til at Odd Grenland igjen ville benytte seg av hans tjenester i 2011.

Midtgarden gjorde seg såpass interessant at nederlandske Vitesse Arnheim hentet spilleren den sommeren. Det oppholdet gikk ikke helt som noen av partene hadde håpet på, og plutselig var Midtgarden en del av et urent økonomisk spill. Det endte med at han ble lånt ut til Flora Tallinn før ferden igjen gikk tilbake til Norge.

Lillestrøm og Henning Berg ble neste stoppested, men Berg fikk fyken like etter og pengepungen ble åpnet for den nye manageren, Magnus Haglund.

Etter alle innkjøpene, samt en lei skade, ble Midtgarden overflødig i Lillestrøm, og derfor lånt ut til Mjøndalen. Der fikk han den tilliten han trengte, og svarte med å score ti mål på 14 seriekamper, samt ha målgivende i tre av kampene.

Etter sesongen ble han løst fra kontrakten med LSK, og er dermed kontraktsløs på jakt etter en ny klubb.

– Jeg har vært jævla uheldig med klubbvalg. Nå er det på tide at jeg slår igjennom, sier Midtgarden til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Tidligere i vinter har han vært på prøvespill hos Dag-Eilev Fagermo og Odd Grenland, mens på La Manga håper han å vise seg fram for Ronny Deila og Strømsgodset.

Se videoinnslaget, og bli litt bedre kjent med Midtgarden!

(ANB)

Artikkeltags