Gå til sidens hovedinnhold

Fredrik Stoor kan bli LSK-spiller

Artikkelen er over 9 år gammel

Fredrik Stoor kan bli leid ut fra Vålerenga til LSK denne sesongen.

Det er en mulighet LSKs vanligvis lite snakkesalige sportsdirektør ikke avviser.

– Vi har hatt en dialog med Vålerenga uten at noe er bestemt. Om vi kommer dit i diskusjonene, vil vi bli enige, sier Torgeir Bjarmann.

– Hva må til om dere henter ham?

– Vi er enige med Sarpsborg om utleie av Nicolay Solberg. I tillegg kan Effiom Otu Bassey bli leid ut til en klubb i hjemlandet Nigeria. Hvis det skjer, har vi plass og økonomi til en spiller til. Hvorvidt det blir Fredrik Stoor, kan jeg ikke bekrefte.

Risikofri leieavtale

– Stoor var på vei til Rosenborg. Det skar seg fordi han ikke besto den medisinske testen. Er det da klokt av LSK å hente ham?

– Da var det snakk om en fireårig avtale med høy lønn. Hos oss diskuterer vi eventuelt en kortere leieavtale og lav risiko. Det er noe annet. Vi får eventuelt se hva en medisinsk test vil bringe, om vi går videre med saken.

– Fredrik Stoor er høyre back. Betyr det at dere ikke er fornøyd med Jesper Westerberg?

– Nei, overhodet ikke. Stoor kan spille på flere plasser i forsvaret. Vi er også i den situasjonen at vi kan trenge en forsvarsspiller til, seir Torgeir Bjarmann.

Spilt i Premier League

Den svenske backen som hadde stor suksess da han kom til Rosenborg in 2006. To år seinere ble han kjøpt av Fulham. Men han slo aldri gjennom i den engelske Premier League-klubben, og ble en periode utleid til Derby.

I januar i fjor ble han hentet til Vålerenga. Han er kjent som en offensiv høyreback, som i følge ekspertene ikke passet inn i Martin Andresens filosofi.

Nå kan 28-åringen være på vei til LSK.