Marius Lundemo og Simen Kind Mikalsen gjennomførte begge sin første LSK-trening etter overgangene fra henholdsvis Bærum og Ull/Kisa.

De to nye LSK-spillerne ble begge intervjuet i forbindelse med livesendingen her på rb.no fra den første LSK-treningen.

Her kan du se intervjuene med nykommerne:

Petter Vaagan Moen stilte også på den første LSK-treningen. Det er ifølge hedmarkingen selv første gang på fem år at han er med på den første oppkjøringstreningen. Han håper det er et godt tegn med tanke på 2014.

Her kan du se intervjuet med Vaagan Moen:

Ruben Gabrielsen mistet hele fjorårssesongen på grunn av skade. Nå er han tilbake for fullt og erklærer seg frist i intervjuet med rb.no. De unge LSK-gutta Gabrielsen og Ohi Omoijuanfo håper begge å kjempe seg inn på laget i 2014. Omoijuanfo åpner for utlån til en annen klubb dersom det ikke skjer.

Her kan du se intervjuet med de «gamle» unggutta i LSK:

Magnar Ødegaard spilte bare én kamp for LSK på utlån fra Molde i fjor. Forsvarsspilleren satser på betydelig flere kamper i 2014.

Se intervjuet med Ødegaard her:

LSK-trener Magnus Haglund mener han disponerer et mannskap med større bredde i 2014-sesongen uavhengig av om klubben får tak i den spissen de jakter på.

Se LSK-trenerens tanker etter årets første trening:

Bjørn Helge Riise har hatt en lang ferie fra fellestrening, men har trent godt. Mandag var han tilbake i fotballtrening med lagkameratene. Denne sesongen kan det bli bytte av posisjon for Riise.

Se intervjuet med Riise her: