Gå til sidens hovedinnhold

Forlik mellom Grønlund og LSK

Artikkelen er over 6 år gammel

Det blir ingen arbeidsrettssak mellom LSK og Frank Grønlund.

LSK ble fredag enig med Frank Grønlund om forlik.

Det betyr at Frank Grønlund blir værende i sin jobb i LSK-administrasjonen ut året.

Både klubben og Grønlund er fornøyd med at de nå slipper en rettssak.

– Jeg er fornøyd med at det ble en løsning, og jeg ser fram til å avslutte mitt virke i administrasjonen på en verdig måte, sier Frank Grønlund

Valgte å gå i dialog

Grønlund blir i jobben ut året, men på grunn av uttak av ferie har han sin siste arbeidsdag fredag. Han er blitt enig med LSK, men er fortsatt uenig i oppsigelsen.

– Jeg har hele tiden ment at det var feil å si meg opp, og det mener jeg fortsatt. Så lenge det ikke var mulig å gjøre om det, anbefalte min juridiske rådgiver å gå i dialog for å finne en løsning. Men det var ikke dette jeg hadde planlagt. Jeg slutter her i dag, og det viktigste for meg framover er å finne meg en ny jobb, sier Grønlund.

Får sluttvederlag

LSK-leder Heidi Scheie berømmer Grønlund for å ha vist forhandlingsvilje og for å ha vært lojal mot klubben i en krevende tid.

– LSK er inne i en vanskelig økonomisk situasjon, og det har vært helt nødvendig å ta kostnadskutt blant annet gjennom nedbemanning i administrasjonen, sier styreleder Heidi Scheie.

Grønlund får et sluttvederlag fra LSK.

– Forliket innebærer at Grønlund blir værende i jobben ut året, kombinert med et sluttvederlag i form av en økonomisk kompensasjon som reflekterer den tiden han har vært ansatt hos oss, men som samtidig er beskjedent på grunn av klubbens økonomiske situasjon. Klubben ønsker Grønlund velkommen til å bidra på frivillig basis i klubben, sier Scheie.

RB-TV: Se Scheie og Stokstad snakke om LSK i Bak Mål: "Trist at Tom Lund ikke har vært involvert i LSK siden han var 40 år":

Kommentarer til denne saken