Enig med Molde om Ødegaard

KLAR: Magnar Ødegård er klar for nok en sesong Åråsen-matta.  FOTO: GEIR EGIL SKOG

KLAR: Magnar Ødegård er klar for nok en sesong Åråsen-matta. FOTO: GEIR EGIL SKOG

Artikkelen er over 5 år gammel

LSK forhandler med to spillere.

DEL

LSK er enig med Molde om å låne Magnar Ødegaard i hele 2014-sesongen. Det gjenstår for Åråsen-klubben å bli enig med U21-landslagsspilleren om hans egen avtale.

– Vi har blitt enig med Molde, og vi har et godt håp om å komme til enighet med spilleren, sier sportsdirektør i LSK, Torgeir Bjarmann.

Sportsdirektøren ønsker ikke å si noe om LSK også har en opsjonsavtale når låneperioden går ut etter neste sesong.

Enig med Bærum

LSK har også forhandlet fram en overgangsavtale med Bærum om den sentrale midtbanespilleren Marius Lundemo. Det gjenstår for klubben å bli enig med 19-åringen om en kontrakt.

Lundemo er ute av kontrakt med klubben som i høst rykket opp til Adeccoligaen, men Bærum har krav på utdanningskompensasjon på rundt 300.000 kroner for unggutten. Klubbene har forhandlet om denne summen, og er nå enig. Det betyr at Lundemo blir LSK-spiller om han selv ønsker det.

– Vi har et godt håp om å bli enig med Marius om kontrakt, men foreløpig er den ikke sluttforhandlet, sier Bjarmann.

Piermayr har dratt

LSK har samtidig bestemt seg for ikke å forlenge avtalen med østerrikeren Thomas Piermayr som var på utlån på Åråsen denne høsten.

– Thomas har reist hjem til Østerrike, og slik det ser ut nå har han spilt sin siste kamp for LSK i denne omgang. Så lenge han ikke vil være et soleklart førstevalg hos oss, velger vi heller å satse på en norsk unggutt som Marius, sier Bjarmann.

Ingen Johnson-avtale

Heller ikke midtbanespilleren Dulee Johnson som var på prøvespill på Åråsen for et par uker siden, vil LSK i denne omgang gå videre med.

– Det er gjort en sportslig vurdering. Johnson er en bra ballspiller, men skiller seg ikke nok fra spillerne vi allerede har. Vi ønsker en spiller med noe mer duellkraft i den posisjonen, fastslår sportsdirektøren.

Av LSK-spillerne på utgående kontrakt, er det forsatt ikke avklart rundt framtida til Thorstein Helstad og Fredrik Stoor.

Artikkeltags