Dosso klar for KIL

HAR SKILT LAG: LSK-trener Henning Berg og Hassane Dosso, her under trening på La Manga i vinter. FOTO: PER KRISTIAN TORVIK

HAR SKILT LAG: LSK-trener Henning Berg og Hassane Dosso, her under trening på La Manga i vinter. FOTO: PER KRISTIAN TORVIK

Artikkelen er over 7 år gammel

Hassane Dosso har skrevet under for en ny klubb.

DEL

RB meldte tidligere torsdag ettermiddag at Hassane Dosso og LSK var kommet til enighet om å avslutte kontraktsforholdet.

Torgeir Bjarmann fortalte at ivorianeren sto fritt til å velge seg en ny klubb.

– Vi har nå sett Dosso i tre måneder etter han kom tilbake fra utlånet til Strømmen. Han har ikke tatt de stegene vi hadde håpet. Derfor mener vi dette er det beste for alle parter, sa Bjarmann.

Ett år i KIL

Det er Kongsvingers egen hjemmeside som i kveld bringer nyheten om at den tidligere LSK og Strømmen-spilleren reiser ut av Romerike.

21-åringen og klubben er enige om en kontrakt på et år.

– Dosso er en type vi har lett etter. Han er en midtbanespiller med defensive fibre som gjør at vi får mer konkurranse på midtbanen. Vi er enige om en kort kontrakt som vi ganske fort vil vurdere om skal forlenges, forteller Åge Steen i sportslig utvalg til KIL.no.

– Gleder meg

Midtbanespilleren sier til klubbens hjemmeside at han gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer i Kongsvinger.

– Jeg er en hardtarbeidende midtbanespiller, og jeg gleder meg til å spille for og flytte til Kongsvinger, forteller KILs nye mann til KIL.no.

Artikkeltags