– Da jeg ikke trodde vi kunne synke dypere, gjorde vi akkurat det. Dette er direkte pinlig, sier LSK-trener Frode Grodås til rb.no.

Grodås hadde ingen god forklaring på hvordan laget hans kunne bli slått ut at et 2. divisjonslag, som har fem strake seriekamper uten å vinne.

– Nei, jeg har ingen god forklaring på hvordan vi kan fremstå så elendig.

Se WEB-TV nederst i saken!

Han var ikke alene om å ikke kunne forklare cupsjokket.

– Jeg føler vi prøvde. Vi spilte bra i starten, men utover i kampen går det i stå, sier Arild Sundgot.

IVAR HOFF: – Fleiper du?

Jubel hos Turn

Mens det deppes i LSK-leieren, er stemningen en helt annet hos Eidsvold Turn.

– Dette er rett og slett stort. En fantastisk kveld for klubben. Jeg synes vi vinner fortjent også, sier trener Are Hokstad.

Ved siden av Hokstad på Turn-benken sitter Geir Frigård. Samtidig som han gleder seg med sine egne, tenker han litt på LSK også.

– Jeg har vært med på å tape mot Falk på Åråsen som LSK-spiller, så jeg vet hvordan de har det nå. Men jeg må glede meg med Turn. Dette er stort for spillere, trenere, ledere og alle som legger ned tusenvis med dugnadstimer for klubber, sier Frigård.

ORDFØREREN: – Nei, gjorde dem det?

Kampen:

Eidsvold Turn ledet over LSK til pause etter et av de merkeligste selvmålene på lenge.

I det 34. minutt slo Bertheussen et vanskelig tilbakespill til Fredrikson fra 35 meter. Han sparket ballen høyt ball mot Fredrikson som prøvde å heade ballen unna, i stedet for å ta den i henda - og dermed lage frispark. Det endte med at keeperen headet ballen i eget nett.

LSK var best i første omgang, og ledet sjansestatistikken 5-1.

2. omgangen startet med en god sjanse til LSK etter fem minutter da Essediri var alene med keeper Aksnes, men klarte ikke score. Det klarte ingen andre på LSK de neste 40 minuttene heller.

Dermed var cupbomben et faktum.

TRØST?: Slik gikk det i fjor!

LSK klarte aldri å sette et sikkelig trykk på Eidsvold Turn, selv om de avsluttet kampen med tungskytset Kippe, Riseth og Sundgot på topp.

Lagene på Myhrer:

Eidsvold Turn (4-5-1): Aksnes - Lie, Thu, Molnberg, Gerhardsen - Brenna, Rødfoss, Skogsrud, Aas, Lindstad - Ringstad.

LSK (4-4-2): Fredrikson - Riseth, Bertheussen, Kippe, Pedersen - Essediri, Mouelhi, Søgård, Bjørkøy - Myklebust, Sundgot.

Levanger - Ull/Kisa

Ull/Kisa var effektive mot Levanger og ledet 3-0 til pause. Eirik Soltvedt gjorde 1-0 for gjestene allerede etter 11 minutter. Fire minutter senere økte "The comeback kid", Anders Eriksen, til 2-0.

Eriksen spilte sin første kamp for Ull/Kisa etter overgangen fra 3. divisjonslaget Høland.

I det 28. minutt var Eriksen på plass igjen, og dermed sto det 3-0. Det holdt seg til pause.

2. omgangen i Levanger bar preg av resultatet. Ull/Kisa sin ledelse var aldri truet, og i stedet for å slippe inn en redusering scoret Kisa-gutta 4-0 i stedet. Midtstopper Anders Thorbjørnsen scoret det målet fem minutter før slutt.

– Vi spilte en solid bortekamp. Vi var godt forberedt på Levanger, og visste hva de kom med. Vi vant veldig fortjent, sier Ull/Kisa-trener Harald Fjeldberg.

Ull/Kisa sitt lag (4-4-2): Dahlen - Mehren, Tran, Thorbjørnsen, Jørstad - Jeremic, Rønningen, Hauge, Abdullah - Soltvedt, Eriksen