Bommet på egen form

BEDRE RUSTET: Petter Vaagan Moen mener han går løs på den andre delen av sesongen som en annen spiller fysisk.

BEDRE RUSTET: Petter Vaagan Moen mener han går løs på den andre delen av sesongen som en annen spiller fysisk.

Artikkelen er over 5 år gammel

Petter Vaagan Moen er ikke fornøyd med vårsesongen i LSK-trøya. 28-åringen mener han overvurderte sin egen form da han kom til Åråsen.

DEL

Skaff deg RB+ og les alt – 5 kroner for 5 uker!

WEB-TV: Se LSK-Sandnes Ulf direkte her fra 18.00!

LIVE TEKST: Følg LSK-Sandnes Ulf direkte klokka 18!

– Jeg trodde jeg var i god form da jeg kom til LSK i mars. Det var jeg ikke. Tydeligvis hadde ett år uten spill og gode treninger gjort noe med fysikken, sier en selvkritisk Petter Vaagan Moen.

Nå halvannen måned etter at han brakk armen ser han positivt på at det skjedde.

– Det var ikke noe moro å sitte og se på laget spille fra tribunen. Særlig ikke så lange vi slet. Men nå i ettertid tror jeg det var bra for meg at jeg ble skadet. Jeg har brukt skadeperioden veldig bra, sier hedmarkingen.

WEB-TV: Se LSK-magasinet før Sandnes Ulf-kampen!

Best i test

Etter at han skadet seg 10. mai, har Vaagan Moen trent tøft under ledelse av fysisk trener Geir Kåsene.

Da LSK-spillerne møtte til trening igjen etter ferien var det ingen som slo ham på beep-testen.

Nå håper midtbanespilleren at forbedret form skal gi bedre prestasjoner på banen.

– I vår merket jeg at jeg ikke orket så mye som jeg burde. Nå føles det annerledes, sier han.

Til tross for at han har litt svakere fysikk enn ønsket, så LSK ut som et bedre lag med Vaagan Moen på banen enn uten – også i vårsesongen.

– Hyggelig hvis folk mener det. Jeg ønsker å bidra for laget og er en spiller som sjelden spiller veldig dårlig. Men jeg ønsker å spille langt flere kamper på toppnivå enn jeg gjorde i vår, sier han.

Linken til Bolly

Hamar-gutten viste i cupkampen mot Ull/Kisa at han kan bli en viktig spiller for LSK utover i sesongen. I tillegg så det ut som andre spillere blomstret litt ekstra med hans tilstedeværelse. Mathis Bolly uttrykte i gårsdagens RB at han trives med Vaagan Moen rundt seg.

– Jeg håper jeg kan bidra til at Mathis får fram det han er god på. Han er lett å forholde seg til, og jeg tror vi kan få til et godt samarbeid. Akkurat som jeg tror at Johan Andersson kan bidra til at jeg får de pasningene jeg ønsker. Han vil gjøre meg bedre, sier han.

Liker formasjonsendring

Petter er utelukkende positiv til den formasjonsendringen LSK-trener Magnus Haglund har gjort for å få mer ut av dagens spillermateriell.

– For meg som offensiv midtbanespiller passer den nye rollen min godt. Jeg tror også det gjelder flere spillere. Det viktigste nå er at vi som lag hever vårt lavestenivå. da vil også poengene komme. Det hadde passet bra å starte godt mot Sandnes Ulf i dag, sier han.

PS! Ikke bli overrasket om Petter Vaagan Moen scorer på frispark lørdag kveld. På torsdagens egentrening scoret han på minst halvparten av forsøkene.

Følg LSK-Sandnes Ulf direkte klokka 18!

Artikkeltags