Gå til sidens hovedinnhold

Billettrush fra RBK-supportere

Artikkelen er over 7 år gammel

Billettene går unna til LSK-Rosenborg. Først og fremst fordi RBK-supportere ønsker å se den avgjørende kampen.

Med tre dager igjen til serieavslutningen mellom LSK og Rosenborg på Åråsen, er det fortsatt de gulltørste Rosenborg-supportere som kjøper flest billetter.

Tribunen som er beregnet på RBK-supportere bak det nordre målet, begynner å nærme seg utsolgt. Torsdag morgen var det solgt 1.126 billetter til tribunen som har plass til 1.850 tilskuere.

– Mye tyder på at Legea-tribunen vil bli utsolgt før kampstart søndag. Ikke engang VIF-klanen pleier å selge billettene så raskt til denne tribunen, sier Lisbeth Torres Blomberg i LSK.

Færre kanarifans

Siden pågangen fra bortesupporterne er så stor, må LSK trolig gjøre grep for at alle med RBK-sympatier skal få sitte i nærheten av hverandre.

– Sannsynligvis må vi låse andre tribuneseksjoner slik at vi får plass til flere RBK-supportere i samme område, sier Blomberg.

Det er langt fra like stor pågang på billetter på Kanari-Fansens eget felt hvor det torsdag morgen var solgt 402 billetter inkludert sesongkort.

Kanari-Fansens leder Kenneth Kvebek sa tidligere i uka dette til RB-sporten:

– Mulig 7. plass og sjansen for å ødelegge for Rosenborg er neppe nok. Etter semifinaletapet gikk lufta litt ut av folk. Mange kommer selvfølgelig på kamp, og vi vil støtte spillerne slik at de føler at de er på hjemmebane. Skulle gjerne ønske at stadion blir fylt opp, men jeg har liten tro på det nå, mente Kvebek.

Stort forhåndssalg

Totalt var det torsdag morgen solgt 4.638 billetter til søndagens kamp som vil være med å avgjøre gullstriden.

Det er langt flere solgte billetter enn det som har vært vanlig til kampene på Åråsen denne sesongen.

LSKs egne supportere har for vane å kjøpe billetter seint fordi det som regel er mange billetter tilgjengelig. Blomberg oppfordrer også LSKs supportere til å kjøpe på forhånd for å unngå kø.

– Hvis det kommer mange rett før kampstart, vil det bli lange køer. Derfor er det lurt å kjøpe billettene på forhånd, sier Blomberg.

Billetter kan kjøpes både på nett og ved flere utslagssteder.

Avduker Tom Lund-statue

En time før kampstart søndag vil også den reparerte Tom Lund-statuen bli avduket på Åråsen.

Den vil nå få en ny og mer synlig plassering utenfor Åråsen.

– Den flyttes nærmere undergangen mot Lillestrøm. Statuen vil synes bedre med den nye plasseringen. Kunstner Bjørn Sørvang Hansen har sett stedet der vi vil plassere kunstverket hans, og han er fornøyd, sier markedsdirektør Robert Lauritsen.

Kommentarer til denne saken