Barnsley vil ha Heinz

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Fra forfulgt, til ettertraktet.

DEL

Rapporter i ettermiddag tyder på at Heinz Müller er på vei til England for å forhandle om kontrakt med en engelsk klubb i Mesterskapsserien (nivå 2).

Det var aftenposten.no som mandag ettermiddag meldte at LSK hadde fått inn et bud på sin sisteskanse. RB-sporten kan ifølge engelske kilder fortelle at denne klubben er Barnsley, en av manager Jan Åge Fjørtofts tidligere klubber.

– Jeg kan ikke fortelle deg hvilken klubb, men det er en klubb i mesterskapsserien. Så får vi se hva som skjer, sier agent Reiner Stork til Aftenposten.

– Latterlig lavt bud

Romerikes Blad mener å ha svært sikre kilder på at denne klubben er Barnsley, men engelskmennene kan ikke regne med noen handel om de ikke løfter tyngden på pengesekken på et helt annet nivå.

– Budet var latterlig lavt, og vi i klubben trengte ikke engang å møtes for å avslå det. Men dette er vanlig taktikk fra klubber på dette nivået. De har ikke råd til noe særlig overgangssummer, dermed går de på spillere med kort tid igjen av kontrakten og tilbyr dem gode betingelser. Etter at de har satt griller i hodet på spilleren, kommer de med skambud til klubben, sier Jan Åge Fjørtoft til Romerikes Blad.

Til England i dag

Ifølge Aftenposten.no befant Müller og agent Stort seg i Müllers hjemby i Frankfurt mandag ettermiddag. Derfra skulle turen gå til England mandag kveld for å se på forholdene i den ikke navngitte klubben.

– Vi flyr fra Frankfurt i kveld. Så vet vi mer i morgen, fortalte agenten mandag.

Da Romerikes Blad konfronterte Heinz Müller med de ferske overgangsryktene, valgte han å ikke kommentere saken.

– Jeg har ingen ting å si ennå. Det har jeg lovet, sa Müller.

Heinz Müller har fått god trening i å håndtere medieoppmerksomhet etter saken med Geir Ludvig Fevangs kinnbeinsbrudd.

Artikkeltags