Gå til sidens hovedinnhold

Avkrefter Ujah-salg

Artikkelen er over 10 år gammel

Den tyske klubben Mainz skal ha budt nærmere 25 millioner for toppscorer Anthony Ujah. Men det er skade, ikke millionbudet, som er grunnen til at nigerianeren blir hjemme fra Ålesund i helga, ifølge Henning Berg.

Anthony Ujah er solgt til tyske Mainz for rundt 25 millioner norske kroner, skrev VG Nett tidligere fredag kveld. Ifølge avisen bekrefter anonyme kilder at LSK får tre millioner euro for nigerianeren, pluss 500.000 euro ved et visst antall kamper.

LSK-toppscoreren flyr til Tyskland for den medisinske testen i morgen, meldte avisen.

Ifølge LSK-leder Per Mahisen har ikke LSK solgt toppscoreren.

– Anthony er ikke solgt, sier han.

Den samme versjonen har sportsdirektør Torgeir Bjarmann.

Skade, ikke bud

LSK-trener Henning Berg ble gjort kjent med budet fra den tyske klubben rett før avgang til Ålesund fredag kveld.

– Det skal ha kommet et bud. Men grunnen til at Anthony ikke er her nå er at han er skadet, ikke budet – det visste vi ikke noe om, sier treneren til rb.no.

– Vi hadde hørt at det var noe i gjære, men det forelå ingenting konkret da avgjørelsen om at Anthony skulle bli hjemme ble tatt, fortsetter Berg.

Forsøkte å løpe

Nigerianeren, som har scoret 13 seriemål så langt i år, pådro seg en smell nederst i ryggen under onsdagens cupkamp mot Rosenborg.

På dagens trening fortsøkte spissen å løpe litt, men tok rett før avreise fredag ettermiddag beslutningen om å bli igjen på Romerike.

SE OGSÅ: Videointervju med Ruben Gabrielsen i forkant av kampen!

Igiebor og Gislason blir også hjemme

I tillegg til Ujah er heller ikke Stefan Gislason eller Ujahs landsmann Nosa Igiebor med på flyet vestover.

Gislason er ikke fullt restituert etter onsdagens kamp mens Igiebor må stå over kampen, med tre gule kort og spiller denne helga OL-kvalifisering for Nigeria.