Thorsnes vender hjem – men denne gangen kommer hun ikke til LSK

Fornebu 20191123. 
Elise Hove Thorsnes blir klappet inn til banketten etter NM-finalen i fotball for kvinner mellom LSK kvinner og Vålerenga i Telenor Arena.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Fornebu 20191123. Elise Hove Thorsnes blir klappet inn til banketten etter NM-finalen i fotball for kvinner mellom LSK kvinner og Vålerenga i Telenor Arena. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Foto:

Av

Elise Thorsnes skal spille fotball i Australia de neste månedene. Når hun omsider kommer hjem igjen, blir Avaldsnes neste stoppested for spissen.

DEL

Det skriver Avaldsnes selv på sine nettsider.

Thorsnes spilte i klubben fra 2015 til 2017 og scoret 35 mål på 70 kamper i serie og cup. Hun skal først spille i Australia og for Canberra United, før hun returnerer til Norge og Karmøy.

– Vi er veldig godt fornøyde med å få Elise tilbake til Avaldsnes i 2020. Det har vært et ønske over tid å få henne tilbake. Hun er en profil i norsk kvinnefotball, har internasjonal rutine og vet hva som kreves både på og utenfor banen, sier trener Lena Tyriberget.

Thorsnes ble både serie- og cupmester med LSK Kvinner sist sesong.

– Hun har en profil som passer inn i vår måte og spille på. Vi gleder oss til å få Elise på plass sammen med resten av laget når hun er ferdig med sesongen i Australia.

Thorsnes får en drøy måned på seg fra serieslutt i Australia til seriestart i Norge.

Spissen står med 20 mål på 121 landskamper for Norge. Hun debuterte med flagget på brystet i 2007.

(©NTB)

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken