Etter mesterliga-exiten: – Tror det blir deilig for alle

Seriesulten: Hege Riise tror LSK Kvinner vil respondere positivt etter de to Barcelona-tapene. Foto: Lisbeth Lund Andresen

Seriesulten: Hege Riise tror LSK Kvinner vil respondere positivt etter de to Barcelona-tapene. Foto: Lisbeth Lund Andresen

Artikkelen er over 1 år gammel

Hege Riise frykter ingen nedtur etter at Champions League-eventyret var over.

DEL

DIREKTE: Se Avaldsnes – LSK Kvinner 15.00 lørdag!

Onsdag røk de ut av kvartfinalen av mesterligaen: Lørdagens bortekamp mot Avaldsnes tror Hege Riise vil bli en opptur for LSK Kvinner.

– Jeg frykter ingen nedtur. Jeg tror at gruppa synes det er deilig å kunne fokusere på serien. Summen av de to kampene mot Barcelona, ga jo en bedre opplevelse i kamp to, sier Riise.

– Men dere presterte ikke spesielt bra i serieåpningen mot Kolbotn som kom mellom de to Barcelona-kampene ...

– Nei, men fra kamp én til kamp to kjente vi jo at det skulle et under til. Det lå nok i bakhodene. Jeg tror de fleste er lettet over å kunne fokusere på serien.

Men noen lett kamp venter hun ikke.

– Jeg tror Avaldsnes er bedre trent og organisert enn i fjor. Den ene kampen jeg så under treningsleiren i Tyrkia og i serieåpningen mot Klepp (tap 1-0) ser det ut som de har en annen intensitet i spillet sitt.

Riise reiser vestover uten midtstopper Ina Gausdal. Elise Thorsnes er trolig med i troppen, men starter neppe.

– Vi tar ingen sjanser med Elises hamstring. For Ina sin del er det snakk om å få nok tid til å hvile hælen. Etter lørdag er det to og en halv uke til neste kamp. Derfor synes vi timingen er bra.

Til slutt et spørsmål om penger 

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags