Børsen: LSK-Odd

Artikkelen er over 12 år gammel
DEL

Lillestrøm – Odd 1-1 (1-0)

Kampkarakter: 6

Stadionstemning: 6

Mål: 1-0 (18) Espen Søgård (Simen Brenne), 1-1 (84) Espen Ruud.

Gult kort: Ingen.

Tilskuere: 6.543.

Målsjanser: LSK 5, Odd 6.

Cornere: LSK 8, Odd 7.

Dagens kanarifugl: Heinz Müller.

LSK (4-3-3):

Heinz Müller 7 BB

Fomlet et Odd-skudd til corner tidlig. Meget god da han stoppet et godt Fevang skudd rett etterpå. For første gang i LSK-karrieren reddet han et straffespark. En sterk redning som så ut til å avgjøre kampen. Han var også meget god i feltet i går. Kan ikke lastes for utlikningen hvor han først gjorde en god redning.

Anders Rambekk 4

Møte med neste års lagkamerater, men Rambekk så ut til å huske at han fortsatt spiller i gult. God kontroll defensivt i 1. omg. Slet mye mer da Odd styrte kampen etter hvilen. Ubesluttsom i nærduellene, og opptil flere ganger var han rundingsbøye på backen.

Pål Steffen Andresen 5

Blir ifølge trener Nordlie klubbens neste landslagsspiller. Viste ingenting som tyder på at det ikke er mulig da han hadde full kontroll på alt Odd foretok seg før pause. Hadde også flere gode pasninger. Feilberegnet i lufta ved et par anledninger i 2. omg. – blant annet i forkant av 1-1.

Frode Kippe 5

Suveren i luftrommet hvor han vant alt før pause. Tok et godt offensivt initiativ før 1-0. Laget et unødvendig straffespark i starten av 2. omg. Klarte seg greit da Odd styrte kampen, men ble tydelig sliten utover i omgangen. Nær ved å score med hælen.

Shane Stefanutto 5

Meget bra fra start. Bidro offensivt. Særlig pasningene hans langs bakken satt som de skulle – slik som før 1-0 hvor han var tredjesist på ballen. Slår gode innlegg når han kommer seg høyt opp i banen. Crossene fra lenger ut på banen er enkle å forsvare seg mot. Var ikke den som slet mest da Odd jaget utlikning.

Espen Søgård 6

Meget god allerede i åpningen. Spilte med stor entusiasme, men klarte også å holde hodet kaldt når han hadde ballen i beina. Sikker da han skallet inn 1-0 og fikk enda mer selvtillit. Fet-gutten slo til og med gjennombruddspasninger med yttersiden i går! Slet i likhet med laget mer med å komme inn i kampen i 2. omg.

Khaled Mouelhi 5

Veldig god fra start da han balanserte LSKs midtbane på en forbilledlig måte. Strødde rundt seg med gode pasninger – helt til han midtveis slo en helt forferdelig en på tvers som kunne blitt kostbar. Løp mer mellom på midten etter pause, men kom med litt igjen da han var indreløper det siste kvarteret. Litt veik i duellene.

Simen Brenne 5

Livlig fra start. Ser ut til å ha funnet rollen sin bedre på midten. Flott pasning med venstre da Søgård scoret sitt ledermål. Spilte godt og gjorde en god defensiv jobb også i 2. omg. Virket sliten mot slutten, og klarte ikke holde bredden da han ble flyttet ut på høyrekanten.

Bjørn Helge Riise 4

Kom ikke like mye med i spillet som vanlig de første 45 min. Men leverte bra prestasjoner når han først hadde ballen. Gjorde en flott prestasjon før Occean stjal ballen fra ham på vei mot keeper og mål rett før pause. Det kunne Haltet etter en smell i kneet før pause – og klarte nesten ikke å løpe i 2. omg. Måtte derfor går ut.

Olivier Occean 5

God som spiss i innledningen. Bevegelig og var sterk i duellene. Burde latt Riise gå med ballen da de to kom alene gjennom på overtid i 1. omg. Misset på sin sjanse. Lyktes ikke like godt da han havnet ute på kanten igjen, og ble korrekt flyttet inn igjen. Sliter med å komme til sjanser selv om han spiller godt om dagen.

Magnus Myklebust -

Bidro til LSK-offensiven i begynnelsen – uten at han briljerte. Ble skadet i ankelen rett etter at LSK hadde tatt ledelsen og måtte erstattes av Sundgot.

INNBYTTERE

Arild Sundgot 3

(50 min. for Myklebust)

Kom inn i etter en periode hvor LSK hadde vært veldig gode. Klarte ikke å sette sitt preg på kampen. Ble løpende mye mellom Odd-spillerne og fikk lite ballkontakt. Korrekt byttet ut da LSK slet i andre omgang.

Pål Strand 3

(35 min. for Riise)

Inn da Riise måtte ut med skade. Spillemessig slet Strand. Tydelig å se at det er lenge siden han har spilt lenge på dette nivået. Heller ikke de få dødballene han slo holdt vanlig kvalitet.

Markus Kiesenebner

(16 min. for Sundgot).

Kom inn da LSK hadde gitt fra seg grepet til Odd. Bidro med ro og duellkraft. Et godt innhopp.

SUM 11 MANN: 54

SUM 12 MANN: 57

DOMMER:

Terje Hauge, Lyngbø 7

Nesten usynlig før pause – og det er et godt tegn for en dommer. Holdt en god frisparklinje og hadde full kontroll som på grunn av ham aldri ble vanskelig å dømme. Odds straffespark var korrekt.

ANALYSEN:

I går gikk de rett i strupen på Odd fra start. Hjemmelaget kunne fort scoret allerede på kampens to første cornere. Et mønsterangrep hentet fra Tom Nordlies fotballhode sørget for ledelse. Frode Kippe satte fart framover fra stopperplass, spilte fri Stefanutto som med en presis pasning spilte Brenne gjennom i rommet mellom back og stopper på venstre. Hans perfekte innlegg skallet Søgård inn fra kort hold.

LSK kontrollerte inn til pause. Med Myklebust ute og en haltende Riise, slet LSK mer med å holde trykket opp etter pause. Odd fikk et straffespark som Müller flott reddet. Da LSK satte inn Kiesenebner, så det ut til at laget skulle kontrollere inn til tre poeng. men Odd ga ikke opp, og utlikningsmålet var fortjent ut fra spill og sjanser. Men LSK burde avgjort kampen før pause.

Morten Svesengen

Artikkeltags