Børsen: LSK-Brann

Bildeserie

Publikum: LSK - Brann

RETT FRA DANSKEBÅTEN: Daniel Bergli, Eli Bakken og Mille Dokken har stor tro på tre poeng i dag.
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Lillestrøm – Brann 3-4 (2-3)

Åråsen.

Mål: 0-1 (9) Bentley, 0-2 (32) Bentley, 1-2 (str. 41) Björn Bergmann Sigurdarson, 2-2 (43) Björn Bergmann Sigurdarson (Fredrik Stoor), 2-3 (44) Bentley, 2-4 (49) Erik Mjelde, 3-4 (51) Björn Bergmann Sigurdarson (Pálmi Rafn Pálmason).

Gult kort: Stian Ringstad og Björn Bergmann Sigurdarson, LSK.

Tilskuere: 5.885

Målsjanser: LSK 4 Brann 10.

Cornere: LSK 3, Brann 5.

Dagens kanarifugl: Björn Bergmann Sigurdarson.

LSK (4-4-1-1):

STEFAN LOGI MAGNUSSON 3

Sto altfor lenge ute i feltet da Ojo skapte kampens første sjanse. Sjanseløs da Brann tok ledelsen. Kommunikasjonsproblemer med Pedersen før 0-2. Grunnlurt av vinden på Mjeldes «pasning» til 2-4. Mistet også et enkelt frispark ut i farlig område. Tre kjemperedninger, men...

FREDRIK STOOR 5

Hvilt i cupen mot Ottestad. Fikk corneransvaret i Vaagan Moens skadefravær. Også flere offensive initiativ i starten. Meget bra innlegg til Sigurdarsons utlikning. Klarte seg brqa defensivt også. LSKs nest beste spiller – til tross for at han ga Magnusson en nøtt på et tilbakespill.

ESPEN NYSTUEN 3

Ble parkert på fysikk av Ojo før Branns første sjanse. Uheldig med klareringen før 0-2. I ingenmannssland før 2-3. Feilberegnetogså i flere dueller i den tydelig vanskelige vinden. Det er uvant kost fra den kanten. Reddet på streken da Stoor og Magnusson nesten ga Brann 3-5.

FRODE KIPPE 4

Lite innvolvert i baklengsmålene før pause. Klarte seg bra i duellene – og som vanlig ikke veldig skapende med ballen. Kaostendenser i boksen etter pause også. Aldri vært den mest verbale på banen, men er nødt til å ta på seg lederrollen i mye strørre grad framover.

STEINAR PEDERSEN 3

Flott initiativ tidlig da han kom til linja og fant Sigurdarson som skjøt over. Tøff nøtt i raske Askar. Men det var først da han og Magnusson rotet det til før 0-2 det ble problemer. Kan ikke lastes for at 2-3 kom fra hans side, men er en del av et forsvar som surrer til alt for mye. Tatt av.

ERLING KNUDTZON 3

Burde få gode arbeidsforhold mot ikke altfor raske Kalvenes. Ble satt opp i flere gode posisjoner, men mangler åpenbart veldig mye både på ferdigheter og selvtillit. Kom seg og gjorde et godt valg før 2-2. Klarte aldri å prege kampen i den snaue halvtimen han fikk etter pause.

GUY ROGER TOINDOUBA 3

Mye ballkontakt – som vanlig på hjemmebane. De fleste traff gul i starten. Men grusom feilpasning som startet overgangen før 2-3. Feilprosenten ble etterhvert større og han forsvant også fra kampen. De eneste gangene han utmerket seg var ved håpløse feil.

PÁLMI RAFN PÁLMASON 4

Inn sentralt i Vaagan Moens skadefravær. Klarte seg greit i duellene inntil han ble lurt av Mjelde i tullet som ledet til 0-2. Ikke like mye ballkontakt som Toindouba før pause, men gjorde mye bra. Bra pasning før 2-2. Også av LSKs mindre dårlige etter pause selv om han hadde høyere feilprosent.

JOHAN ANDERSSON 4

Ut på venstrekanten med Gulbrandsen tilbake i startoppstillingen. Lite innvolvert i starten og begynte å vandre en del mot høyre. Konstruerte straffen i duell med Grorud. Ble lidende av at kampen kollapset helt etter «Fair Play-dramaet» i starten av andre.

BJÖRN BERGMANN SIGURDARSON 7

Stoppet opp i forkant av Bentleys scoring. Så ut til å være hans mann. Slo tilbake med et veldig bra straffespark mot en stor Brann-keeper før han satte inn utlikningen rett etter. Fikk sitt tredje av ti Branns-spillere, ikke keeper Leciejewski. Hans første hat-trick i serien hjalp ikke LSK til seier.

FREDRIK GULBRANDSEN 4

Tilbake fra start i serien for første gang siden serieåpningen. Jobbet i vanlig stil fram en corner av ingenting. Virket uvant for lagkameratene å ha en så bakromshissig spiss foran seg igjen. Fikk seg en smell – Åråsen holdt pusten – men den var i kneet. Kom ikke til sjanser. Byttet ut etter en time.

SUM 11 MANN: 43

INNBYTTERE:

STIAN RINGSTAD

(29 min. for Pedersen).

Pådro seg gult kort nesten umiddelbart da han ble satt inn for å matche Askars fart. Kom til noen innlegg mot slutten, men det ble ikke farlig foran mål.

OHI OMOIJUANFO

(29 min. for Gulbrandsen).

Hans første eliteserieminutter denne sesongen. Ett godt skuddforsøk – rett utenfor.

LUKE RODGERS

(16 min. for Knudtzon).

Ser ut til å være født i offiside. Vanskelige arbeidsforhold.

DOMMER

BRAGE SANDMOEN 6

ANALYSEN

Kampen både LSK og Brann måtte vinne startet på verst tenkelige måte for kanarifuglene. Først et dødballmål etter både duelltap og markeringssvikt og deretter et 0-2-mål hvor forsvarere og keeper så ut som et småguttelag. Mens folk forlot Åråsen var det heller ikke mye som tydet på at gultrøyene ville komme tilbake. Men det gjorde de. To mål på like mange minutter brakte balanse i regnskapet, før LSK ble tatt fullstendig i ubalanse. 2-3 rett før pause var en kalddsusj av dimensjoner for kanarifugler som endelig så hete ut. Andreomgangen ble en heller merkelig affære. Etter Mjeldes 2-4-scoring ble alt bare tull fra kanrifuglene. De siste 35 minuttene minnet ikke om et lag som er desperate etter poeng. Og det er LSK nødt til å være. For nå er det stor krise på Åråsen.

Vurdert av Per Kristian Torvik, Morten Svesengen og Per Morten Sødal

Artikkeltags