Børsen: LSK-Brann

Artikkelen er over 11 år gammel
DEL

Lillestrøm – Brann 1-5 (0-3)

Kampkarakter: 6

Stadionstemning: 7

Åråsen.

Mål: 0-1 (14) Petter Vaagan Moen, 0-2 (17) Armann Björnsson, 0-3 (45) Martin Andresen, straffe, 1-3 (46) Magnus Myklebust (Pål Strand), 1-4 (77) Thorstein Helstad, 1-5 (85) Jan Gunnar Solli.

Gult kort: Simen Brenne, LSK.

Tilskuere: 11.426.

Målsjanser: LSK 4, Brann 8.

Cornere: LSK 7, Brann 2.

Dagens kanarifugl: Pål Steffen Andresen.

LSK (4-3-3):

Otto Fredrikson 4

Nær lurt fullstendig av Vaagan Moens innlegg, og definitivt på samme manns skudd via Andresen til 0-1. Våknet ikke av den før Bakke traff tverrliggeren og det sto 0-2. Var ikke helt patent i feltarbeidet etter trøkkene han fikk. God med beina på klareringer.

Anders Rambekk 2

Trukket alt for langt inn da Brann angrep på venstresiden ved Vaagan Moen. Manglende touch i forsøkene på pasninger i bakrom. Bedre da han fulgte spillestilen og vinkle pasningene ut til brede indreløpere. Følte seg ikke bra og tatt av ved halvtid.

Pål Steffen Andresen 5

Enormt mye involvert i begge ender i åpningen. Borti alt, inkludert Vaagans Moens ledermål. Positive initiativ framover både med og uten ball. Holdt Helstad i sjakk med hurtigheten sin i løpsduellene. LSKs beste på en svart dag.

Marius Johnsen 3

Opp og ned i duellspillet mot Björnsson. Ikke like involvert som makkeren, men forsøkte å drive opp tempoet gjennom å sette i gang raskt. Bran pasningsfot ble vist fram flere ganger. Sjanseløs mot rykket til Helstad i en vond avslutning.

Shane Stefanutto 4

Rett inn på laget igjen etter skaden. Solli i kjempedriv var virkelig en håndfull for ikke bare Shane, men hele LSKs venstreside. Kombinerte bedre med Myklebust og Strand etter pause, men var for sjelden den som kom med innleggene.

Simen Brenne 5

Fantastisk i semi'n mot Stabæk. Viste innimellom veldig fine takter offensivt, men greide ikke helt å følge opp i går. Burde definitivt stått på beina da han laget straffen som punkterte kampen i det 45. minutt. En av få som var svakere etter pause.

Espen Søgård 4

Sint på Solli som fikk gjenstand i hodet, men burde heller refset seg selv for å la Bakke skyte forut for 0-2. Var grinete og hadde ikke den fine oversikten sentralt som han har vist i det siste. Spilte seg opp utover i kampen.

Pål Strand 3

Har ventet over en årstid på denne sjansen, men greide ikke å sette noe preg på kampen. Tok seg litt for dårlig tid med ballen og virket generelt stresset med ballen. Dødballene satt heller ikke 100 prosent, og det ble mye nesten. Byttet ut.

Magnus Myklebust 4

Greide ikke å utfordre Dahl i 1. omgang. Ble for anonym etter en lovende start på kampen. Ga LSK halmstrået med en heldig scoring rett etter pause og vokste veldig på målet for plutselig satt nærteknikken og løpene mye bedre.

Arild Sundgot 4

Hvordan ville han reagere på mediekjøret? Spilte ingen hovedrolle før pause og virket nesten obs på at i hvert fall ikke han skulle bidra til noe bråk. Ble brukt feil med løpeballer som ikke er hans styrke. Avsluttet på midtbanen.

Olivier Occean 3

Kom i flere fine posisjoner i starten, men nølte i avslutningene. Kunne scoret allerede etter ett minutt og bidratt til et annet kamputfall. Ballen spratt ikke Occeans vei i 50/50-3uellene og han havnet for ofte feilvendt med ryggen til kassa.

SUM 11 MANN: 41

INNBYTTERE:

Dan Anton Johansen 4

(45 min. for Rambekk).
Direkte backbytte som følge av Rambekks helsetrøbbel. Spilte med selvtillit og var flere ganger nær ved å skape noe. Mye bedre mot Vaagan Moen enn Rambekk, men hadde også bedre arbeidsvilkår.

Karim Essediri

(19 min. for Strand).
Innlegg i hytt og pine da LSK prøvde å få trykk på Brann.

Tore Andreas Gundersen

(9 min. for Stefanutto).

SUM 12 MANN: 45

DOMMER:

Espen Berntsen, Vang FL 6

Korrekt straffe til Brann avsluttet en lettdømt 1. omgang. Usynlig etter pause også, et godt tegn.

ANALYSEN:

LSK virket veldig på hugget, men du verden som de ble straffet da Brann plutselig våknet. To mål på tre minutter satte premissene for resten av matchen. Egentlig var det ulogisk at Brann skulle komme til de grader i føringen tidlig, for spillemessig var det Lillestrøm som åpnet best.

Typisk for en omgang, der alt gikk galt, var at Brann avsluttet omgangen med å få straffespark og tremålsledelse.

Absolutt ingenting tydet på LSK-poeng ved pause, men håpet ble lysegult rett etter pause med et flaksemål fra Myklebust. LSKs håp var å få enda en scoring tidlig, men Brann kontrollerte brukbart defensivt. Man ventet hele tida på kontringen som skulle punktere kampen, og den kom ved Helstad. Og så Solli. Elendigheten ville ingen ende ta for LSK.

Vurdert av Espen Solbakken, Per Kristian Torvik og Morten Svesengen

Artikkeltags