Børsen: Brann-LSK

Artikkelen er over 7 år gammel
DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Brann – Lillestrøm 1-1 (0-0)

Brann stadion.

Mål: 0-1 (50) Nosa Igiebor, 1-1 (90) Petter Vaagan Moen.

Gult kort: Yaw Ihle Amankwah, Brann.

Tilskuere: 17.085.

Målsjanser: Brann 8, LSK 4.

Cornere: Brann 14, LSK 3.

LSK 4-4-2:

STEFAN LOGI MAGNUSSON 7 BB

Vartet opp med fire gode redninger før pause som hindret hjemmeledelse. Måtte hente fram noen redninger av høy klasse også i 2. omg. Særlig redningen da Huseklepp kom alene var sterk. Sjanseløs på 1-1. Litt for forsiktig i feltarbeidet i starten, men hevet seg utover i kampen.

KARIM ESSEDIRI 5

Flink til å bli med offensivt når sjansen bød seg. Innleggene hans var også stort sett gode. Sov litt da han lot både Solli og Mjelde få sjanser med hodet i 1. omg. Etter hvert besto jobben hans stort sett i å renske unna fra eget felt. Der bidro han med sin del av klareringene.

STEINAR PEDERSEN 7

Feilvurderte en gang da Huseklepp kom inn bak ham før pause. Ellers hadde han god kontroll på landslagsspissen. Den i forsvaret som løste problemene best kampen sett under ett. Headet vekk mange av innleggene, langpasningene og dødballene som ble pumpet inn i LSK-feltet.

FRODE KIPPE 6

Ikke lett for en stor mann på det vanskelige underlaget. Så ikke alltid komfortabel ut med ball, men kom seg unna problemene. Feilvurderte da han trodde ballen skulle gå ut og Huseklepp plukket den opp. Ryddet godt opp etter pause. Straffet hardt av dommeren før 1-1.

LARS KRISTIAN ERIKSEN 5

Var med på LSKs beste angrep før pause da han serverte Sigurdarson etter et flott løp på venstresiden. Ellers mest defensivt arbeid før pause. Slet litt med plasseringen på Branns kontringer. Frisk offensivt i starten av 2. omg. Hans skuddforsøk åpnet for Nosas ledermål.

TARIK ELYOUNOUSSI 4

Så ikke ut til å trives i det hele tatt på det bløte underlaget i første omgang. Lite involvert. Lyktes heller ikke de gangene han hadde ballkontakt. Noe bedre etter pause, men denne gangen ble det mest defensivt arbeid for Tarik. Byttet ut da det ble tungt å flytte beina fort nok.

ESPEN SØGÅRD 5

Fikk mye juling av Eirik Bakke i starten uten at det ble mer enn frispark av det. Måtte ut og lappe sammen et kutt i hodet to ganger i 1. omg. Det hemmet ham ikke i resten av kampen. Jobbet utrettelig i noe som i først og fremst ble en forsvarskamp for LSKs to sentrale på midten.

KHALED MOUELHI 5

Ny sjanse fra start sentralt. Løp mye i jakten på ball før pause, og han fikk tak i ganske mange av dem. Slurvet med noen pasninger i farlig posisjon, men ryddet opp i mer trøbbel enn han skapte. Klarerte bra. Sov da Huseklepp kom alene gjennom på utkast fra keeper etter corner.

NOSA IGIEBOR 6

Soner cuputvisning i 2. runde og fikk spille. Kom ikke mye med innledningsvis da Brann kjørte på. Fikk mer ballkontakt utover i 1. omg. Bidro til omgangens største sjanse. Scoret selv sikkert på den eneste i 2. omg. Oppofrende og hardtarbeidende defensivt. Avsluttet som spiss.

ARILD SUNDGOT 5

Slet med å få tak i ballen i starten. Ikke alltid på tærne når ballen kom. Mye bedre i slutten av første og starten av andre omgang. Kombinerte godt med Sigurdarson ved flere anledninger. Ble flyttet ned da Brann presset for utlikning. Viktig jobb som hodespiller på defensiv dødball.

BJØRN BERGMANN SIGURDARSON 6

I likhet med Sundgot trengte han litt tid på å komme inn i kampen. Men jobbet seg inn. Nær på halvvolley midt i 1. omg. Flott prestasjon. Fikk to sjanser til før pause uten å ha marginene med seg. Gjorde en imponerende jobb defensivt da LSK kjempet for å holde på ledelsen.

INNBYTTERE:

ERLING KNUDTZON

(15 min. for Elyounoussi).

Inn for å demme opp på høyresiden da Brann presset på. Klarte sin del av jobben.

DOMMER

TOMMY SKJERVEN 4

La lista høyt da han lot Bakke slippe unna gult for hasardtaklingen etter 20 sek. Lot også neste Brann-spiller slippe unna, men straffet korrekt Amankwah for holding langt ut i 2. omg. Holdt en fin og rettferdig frisparklinje i kampen begge veier helt til han ga Brann det svært billige frisparket som ga 1-1.

ANALYSEN

Vertene var best fra start, men klarte ikke å omsette sjansene sine i et tidlig stormløp. Isteden kom LSK mer med, og Sigurdarson kunne med flyt scoret tre før pause. Mål ble det rett etter hvilen da Nosa Igiebor plukket opp restene av Lars Kristian Eriksens skudd inne i feltet og satte inn 1-0. Romerikingene fortsatte å styre noen minutter, men utover i 2. omg. ble laget baktungt. Først og fremst fordi klareringene ikke gikk langt nok. I tillegg maktet ikke LSK å holde ballen oppe. Akkurat da det så ut som LSK skulle bryte rekken med kamper uten seier i Bergen, fikk Brann det billige frisparket som Petter Vaagan Moen omsatte i mål.

Vurdert av Morten Svesengen

Artikkeltags