Lørenskogingens store hobby er nemlig å fange magiske dyreøyeblikk og døtrenes hesteridning.

Arild Magnussens bilde av stokkanden, tatt ved Langvannet i Lørenskog, er kåret til månedens bilde i Romerikes Blad. Magnussen er mye ute i marka og liker å fotografere både natur og dyr.

– Jeg har to døtre som driver med ridning på Losby, så det blir en del bilder av det også. Den eldste dattera mi kaller meg bare «paparazzi», sier han.

Lørenskoging har vært opptatt av fotografering så lenge han kan huske.

– I den seinere tid er det bare blitt mer og mer foto. Det har nok noe å gjøre med at jeg har skaffet med et bedre kamera med bedre objektiv. Jeg bruker Canon 6D, forteller han.

Arilds beste fototips er å være tålmodig.

– Man må gjerne vente en stund på de beste situasjonene, slik som dette med stokkanden. Det er ofte mange stokkender ved Langvannet vinterstid. Det er en åpen råk akkurat ved sørenden av vannet hvor de samler seg. Akkurat denne dagen var det nok flere hundre stokkender ved råken. Jeg var heldig med flere bilder denne dagen, men dette fluktbildet var kanskje det beste.

Magnussen sier man bør ha ordentlig utstyr når man skal ta bilder av for eksempel fugler.

– Da nytter det ikke med mobilkamera!

Arild Magnussen vinner månedens beste bilde i mars, og får 20 Flax-lodd i posten av Romerikes Blad. Siden bildet ble månedsvinner er han også med i kampen om å ta årets beste bilde. Det kåres blant alle månedsvinnerne etter at 2016 er over.