Forsvareren sier til NTB at den siktede opprinnelig har hatt en annen advokat, men at han etter skyteepisoden byttet til Bratlien, som nå er oppnevnt som mannens forsvarer.

– Han har meldt seg for politiet på Lillestrøm politistasjon nå i kveld. Jeg skal ned og ha et kort møte med ham nå, sier Bratlien til NTB ved 22.30-tiden.

Han avviser at det vil være snakk om å gå inn på et avhør med politiet allerede natt til fredag.

Mannen er siktet for drapsforsøk etter skyteepisoden tirsdag da det ble løsnet flere skudd mot en bil på Skårer i Lørenskog. Politiet har vært i dialog med den antatte gjerningsmannen og oppfordret ham til å melde seg, uten at det har hjulpet.

Mannen er foreløpig siktet for drapsforsøk. Politiet har jobbet ut ifra en hypotese om at en konflikt mellom to familier ligger bak skyteepisoden.

– Han kontaktet meg i går kveld. Jeg har hatt en del dialog med ham i dag rundt det praktiske knyttet til det å melde seg for politiet, sier Bratlien videre.

Advokaten sier det vil bli holdt fengslingsmøte fredag. Han kan derimot ikke si noe om hvordan klienten stiller seg til siktelsen.

– Vi har ikke snakket om innholdet saken enda, sier han.