Gå til sidens hovedinnhold

BEKREFTET: Disse er klare for Lørenskog

Artikkelen er over 6 år gammel

LØRENSKOG: Lørenskog ishockeyklubb bekrefter at Robin Dahlstrøm, Jonas Djupvik Løvlie, James Sixsmith og Andreas Larsson er klare for klubben.

Som Romerikes Blad meldte tidligere i dag, har Lørenskog ishockeyklubb signert to landslagsspillere, en storscorer og en merittert svenske.

Jonas Djupvik Løvlie, Robin Dahlstrøm, James Sixsmith og Alexander Larsson spiller alle for romerikingene den kommende sesongen.

– Dette er fire solide forsterkninger som vi er veldig glad for å få med oss, sier trener Kenneth Larsen.

Publikumsfavoritt

Robin Dahlstrøm (27) står med 23 VM- og OL-kamper. De siste sesongene har han spilt i Sverige, både i eliteserien og på nivå to.

Jonas Djupvik Løvlie (24) har et par sesonger på nivå to i Sverige bak seg. Han har også vært i de to siste VM-troppene.

- Robin er en kraftplugg som jeg er helt sikker på kommer til å bli en publikumsfavoritt hos oss. Han spiller fysisk og jobber knallhardt rundt motstandernes mål. Jonas er ung, men har allerede masse erfaring, og blir en viktig bidragsyter offensivt, sier Larsen.

– Med storm

James Sixsmith (31) er en langt mer kjent mann i Lørenskog ishall. Amerikaneren kom til Lørenskog høsten 2011 og var med på laget som til slutt VM-sølv. Sammen med de to siste sesongene sto han bak 92 mål på 136 kamper.

Sixsmith fikk ikke forlenget kontrakten sin etter forrige sesong og spilte for Södertälje og Almtuna på svensk nivå to i fjor, men blandet hell.

- James trenger for så vidt ingen introduksjon. Han tok GET-ligaen med storm da han kom i 2012, og vi håper at han blir en like stor trussel for oss til høsten. Selv har han sagt at han gleder seg til å ta på seg Lørenskog-drakta igjen, mener Larsen.

Kjenning

Alexander Larsson (29) mener Lørenskog-treneren at er en sterk toveis-center. Han spilte også på svensk nivå to forrige sesong, og rakk å være lagkamerat med samtlige av Lørenskogs andre nysigneringer.

Larsson har også to sesonger i norsk eliteserie, i Frisk Asker og Sparta Sarpsborg.

– Jeg har selv spilt mot Larsson og vet hva slags type vi får. Han er veldig seriøs, hardtarbeidende, god i begge ender av isen og sterk i dropper, sier Larsen.

Kommentarer til denne saken