Svensken, som regnes som en legende blant breddespillere i hjemlandet, noterte seg for sin første scoring for romerikingene i 3-4-tapet for Lillehammer torsdag. Det ble også det siste han gjorde for klubben.

I tillegg til scoringen, står Strömberg med 12 målgivende pasninger på de 15 kampene han har spilt.

Trener Kenneth Larsen medgir at det er spesielt å kvitte seg med lagets beste poengplukker.

– Jeg skjønner at det virker rart. Conny hadde kontrakt ut oktober og vi har valgt ikke å forlenge den, sier Larsen.

Overfylt kvote

Til tross for at det fortsatt er oktober på kalenderen når Stjernen gjester Lørenskog ishall søndag, vil ikke Strömberg være i lagoppstillingen. Det skyldes en liten skade.

– Conny har vært bra den siste tiden og han har også vært veldig positiv innad i laget. Vi har ikke noe vondt å si om ham.

– Så hvorfor gjør dere det da?

– Vi har langt flere utenlandske spillere enn de sju vi kan bruke i hver kamp. Nå begynner vi også å få flere av disse tilbake i laget. Det er en viktig årsak.

Schiestel tilbake

Søndag regner Larsen med å ha både Petter Grønstad og Drew Schiestel tilbake. Canadiske Schiestel har vært ute med skade i nesten halvannen måned.

– Det blir selvfølgelig bra for stabiliteten i defensiven at Drew kommer tilbake, sier LArsen som også vil få flere spillere tilbake fra skade i neste måned.

Den nye backen, Jonh Negrin, er foreløpig ikke spilleklar. Dermed har Lørenskog trolig disse utlendingene i kamptroppen søndag: Drew Schiestel, David Friedmann, Vyacheslav Trukhno, Zach Hamill og Marc Hagel.

I tillegg har romerikingene Sebastian Idoff (skadet), John Negrin (ikke spilleklar), James Sixsmith (skadet) og Alexander Larsson (skadet) i troppen.