Blaker'n går på en ny sesong

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Fredrik Larsen er motivert til å trene Blakers A-lag i fotball for fjerde sesong på rappen.

DEL

Skaff deg RB+ og les alt – 5 kroner for 5 uker!

Del abonnementet ditt med familien! 

Årets store lokale fotballoverraskelse sto Blaker IL for. En meget sterk 2. plass i 4. divisjon ble fasiten for laget som var nedrykkstippet av de fleste forståsegpåere.

Onsdag ble trener Fredrik Larsen enig med styret om å gå på sin fjerde strake sesong som hovedtrener for Bruvollen-mannskapet.

– Vi har blitt bedre og bedre og denne sesongen ble en stor opptur. Neste sesong blir tøffere, men jeg ønsker å forbedre laget ytterligere, sier Fredrik "Blaker'n" Larsen til indre.no.

Per i dag ser det ut til at alle Blaker-spillerne fortsetter neste sesong.

– Men det vil sikkert komme tilbud på noen av våre spillere. Spesielt viktig er det at vi klarer å beholde våre offensive spillere, som holder meget høyt nivå. I tillegg er vi på jakt etter en keeper. Vi prøver å få med oss Jonas Hemmingbye, men han sliter med motivasjonen. Og Ole Guttorm Bjørnstad er dessverre langtidsskadet, sier Larsen.

Vi sammenligner to flotte mål på Strømmen stadion. Hvilket mål er finest? Målet Kristian Emil Bjørndalen scoret mot LSK i 2015 eller Fredrik "Blaker'n" Larsens sitt mot Gjøvik/Lyn i 1998?

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags