RB sender tre kamper – se hvilke her!

MØTES IGJEN: De lokale rivalene Åkrene og Flisbyen skal igjen møtes til dyst. Denne gangen i 5. divisjon. Kampen spilles 4. juni på Åkreneog sendes på rb.no. FOTO: TOM GUSTAVSEN

MØTES IGJEN: De lokale rivalene Åkrene og Flisbyen skal igjen møtes til dyst. Denne gangen i 5. divisjon. Kampen spilles 4. juni på Åkreneog sendes på rb.no. FOTO: TOM GUSTAVSEN

Artikkelen er over 4 år gammel

Tre lokale fotballkamper skilte seg kraftig ut da RB-leserne stemte på hvilken kamp som skal sendes på rb.no kommende helg. RB har bestemt seg for å sende alle tre.

DEL

RB-sporten har opplevd stort engasjement etter at det ble kjent at vi skal direktesende lokal fotball fra lavere divisjoner helga 3.–5. juni.

Leserne ble oppfordret til å stemme fram den kampen de ønsker å se, og responsen har vært enorm. Det er særlig tre kamper som har stukket av med de fleste stemmene.

Det er oppgjørene:

Dalen -Fet 3 (fredag 19.15)

Åkrene-Flisbyen (lørdag 12.00)

Nittedal-Gjelleråsen (lørdag 16.00)

Siden ingen av disse kampene kolliderer med hverandre tidsmessig, har RB bestemt at vi sender alle de tre kampene på rb.no.

Kampene vil i sin helhet bli vist på rb.no for våre abonnenter. I etterkant vil det også bli lagt ut høydepunkter fra kampene.

Tidenes første møte

Oppgjøret Nittedal-Gjelleråsen var kampen som fikk aller flest stemmer. Det er knyttet stor spenning til det aller første seriemøtet mellom de to klubbene fra Nittedal kommune.

– Vi gleder oss enormt til denne kampen, og vi er kjempeglad for at den skal sendes direkte. Dette blir stort for oss, sier Nittedal-trener Agnar Pedersen.

Flere av Nittedal-spillerne har en fortid hos storebroren i sør. Lørdag skal de for aller første gang møtes i kamp om poeng på seniornivå. Det betyr mye for Nittedal IL som fylte 100 år tidligere i år.

– I forbindelse med jubileet sjekket vi historien, og vi klarte ikke å finne ut at Nittedal og Gjelleråsen noen gang har spilt mot hverandre i serien. En periode satset klubbene sammen, men nå er vi rivaler. Dette er en kamp vi har sett fram til lenge, sier Nittedal-treneren.

Lokaloppgjør

Allerede fredag direktesender vi helgas første lokaloppgjør – fra 8. divisjon. På Dalheim er Dalen vertskap for Fet 3. Også det et rent kommuneoppgjør.

– Det gleder vi oss veldig til. Vi skal sørge for en god ramme rundt kampen og et godt kamp på banen, lover Dalen-trener Per Mathisen.

I samme kommune tar Åkrene imot rivalen fra Lillestrøm, Flisbyen BK, til et prestisjetungt oppgjør i 5. divisjon. Også denne kampen sendes på rb.no med avspark lørdag klokka 12.

Gjestene Flisbyen feirer i år sitt 25-årsjubileum. Den beste gaven de kan gi seg selv er trolig en seier over rivalen fra øst.

Åkrene som i flere sesonger har vært bedre enn Flisbyen, ligger for øyeblikket bak naboen på tabellen. Det står mye på spill på Åkrene Arena lørdag. Kampen kan du som abonnent i sin helhet se på rb.no fra klokka 12.

Hele kampprogrammet

Slik ser kampprogrammet som Akershus Fotballkrets har å tilby fotballpublikummet på Romerike den første helga i juni:

4. divisjon:

Fredag 3. juni:

Eidsvold TF 2-Eidsvold IF 18:30

Lørdag 4. juni:

Rælingen-Skårer 13.00

Fet-Blaker 15.00

Nittedal-Gjelleråsen 16.00

Søndag 5. juni:

Rømskog-Kløfta 15.00

5. divisjon:

Fredag 3. juni:

Fjellhamar-Skedsmo 3 18.30

Aurskog/Finstadbru-Sørumsand 19.00

Lørdag 4. juni:

Åkrene-Flisbyen 12.00

Søndag 5. juni:

Skjetten 2 – Leirsund 13.00

Aurskog-Høland 2 – Fet 2 13.00

7. divisjon:

Søndag 5. juni:

Nannestad 2 – Holter 16.00

8. divisjon:

Fredag 3. juni:

Dalen – Fet 3 19.15

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags