Det så lenge ut til at Sørumsand skulle ta tre sterke bortepoeng, men to situasjoner som skapte mye diskusjoner på slutten gjorde at hjemmelaget satt igjen med seieren.

Tobias Jensen sendte gjestene i ledelsen noen minutter før hvilen i en jevnspilt førsteomgang. Mot slutten av matchen presset vertene voldsomt og fikk straffe fem minutter før slutt. Den satte Martin Vestreng sikkert i mål. På overtid kom seiersmålet etter et langt innkast og mye klabb og babb i feltet. Gjestene fra Sørumsand mener målet aldri skulle vært godkjent.

– Det var et innkast som gikk rett i mål. Veldig frustrende at både den og situasjonen før utligningen skal bli avgjørende for kampen, mener Sørumsand-trener Børre Lien Hansen.

Straffe og rødt kort

For straffesituasjonen skapte også diskusjon.

– Vi trenere som står så langt unna skal være forsiktig med å si at den er utenfor feltet, men spillerne våre påstår det.

Det som skjedde rett etter at dommeren hadde blåst skapte derimot mer sinne hos bortelaget.

– Jesper Kornbakk tar på dommeren for å spørre hva han blåser for. Dommeren oppfatter det som kloring og klyping, og gir direkte rødt kort. Det er synd at det ble sånn, for det var absolutt ikke intensjonen til vår spiller, fastslår treneren.

– Fortjent at vi vinner

Der frustrasjonen var stor hos bortelaget, var gleden stor hos hjemmelaget.

– I forrige kamp mot Skjetten fikk vi en i mot på overtid, her avgjør vi på overtid. I løpet av en sesong så jevner det seg nok ut. Det var veldig godt å få denne nå, sier Aurskog-Høland-trener Bengt Krogstad som mente laget hans vant fortjent.

Det er ikke Lien Hansen enig i.

– Det var jevnspilt i førsteomgang og vi hadde muligheter til å punktere kampen etter pause. Mot slutten blir vi presset bakover, men det var veldig surt å tape på overtid. Jeg syntes ikke det var fortjent i det hele tatt, mener Sørumsand-treneren.

Se ny utgave av Bak Mål: