Gå til sidens hovedinnhold

– Vil du gifte deg med meg?

Artikkelen er over 10 år gammel

Per-Ivar Ekeberg håper frieri 11.11.11 resulterer i bryllup 12.12.12. Hva sier du Signe?

– Jeg vet at hun ikke aner noen ting om dette, så hun blir nok ganske overrasket når hun åpner avisen. Antakelig må hun nok se i hvert fall to eller tre ganger før hun tror det, tenker jeg, men så håper jeg jo at jeg får et ja da, sier Per-Ivar Ekeberg fra Lillestrøm.

Med hele Romerike som publikum ønsker han å spørre sin samboer gjennom fem år, Signe Ingeborg Antonsen, om hun vil gifte seg med han, og på den måten gjøre han til verdens lykkeligste mann.

Planlagt impuls

– Jeg var på en arbeidstur til Tromsø i går og ble sittende og lese Romerikes Blad på flyet. Der så jeg noen som hadde tenkt til å bruke den spesielle datoen 11.11.11 til å gifte seg, og det var vel egentlig sånn jeg kom på ideen om å fri nå. Det ble jo litt vel travelt å skulle gifte seg dagen etterpå, men å fri kunne jeg jo hvert fall gjøre, sier Ekeberg.

Han synes det er gøy å gjøre noe stort ut av den spesielle datoen 11.11.11, men understreker at selve frieriet ikke ble bestemt på impuls.

– At jeg skulle fri til Signe var ikke noe jeg kom på ut av det blå. Vi har vært sammen i flere år, og jeg bestemte meg vel for at jeg ville spørre henne om hun ville gifte seg med meg for to og et halvt år siden, da vi fikk vårt første barn. Jeg har imidlertid vært usikker på måten jeg skulle gjøre det på, men når jeg så den artikkelen tenkte jeg at det ville vært innmari morsomt å gjøre det på denne datoen gjennom avisen. Det var på en måte det som måtte til for at jeg skulle få ut fingeren, sier Ekeberg.

Drømmedame

Selv om han er svært spent på hvordan samboeren vil ta det noe utradisjonelle frieriet når hun åpner avisen i dag, har Ekeberg tro på at det vil falle i god jord. Han og Signe har vært sammen i flere år, og sammen har de det veldig bra.

– Man kan jo aldri vite helt sikkert hva hun vil svare, men jeg ser at vi passer sammen og at hun har alle de egenskapene jeg har lett så lenge etter. Hun har egentlig alt det en mann kan drømme om, og er like flott både utvendig og innvendig. I tillegg har Signe gode, solide verdier, er målbevisst og har en fantastisk utstråling. Hun er rett og slett den perfekte kone for meg, sier han.

Og nå mangler bare Signes ja før han kan starte planleggingen av den neste spesielle datoen.

– Signe har bursdag 12. 12, så hvis hun vil ha meg vil jeg gjerne gifte meg med henne 12.12.12. Det er jo allerede en spesiell dag fordi hun har bursdag, så hvorfor ikke gjøre den enda mer spesiell for alle ved å gifte oss da også, sier Ekeberg, og krysser fingerne.