Starter klarsynt-tv

VISER DET UFORKLARLIGE: Klarsynte Michael Winger, kona Siw-Jeanette Winger og tv-produsent Peter Ocskay vil vise overnaturlige evner og uforklarlige hendelser gjennom nettsiden wingersverden.no Foto: Roar Grønstad

VISER DET UFORKLARLIGE: Klarsynte Michael Winger, kona Siw-Jeanette Winger og tv-produsent Peter Ocskay vil vise overnaturlige evner og uforklarlige hendelser gjennom nettsiden wingersverden.no Foto: Roar Grønstad

Artikkelen er over 4 år gammel

Vil bevise overnaturlige evner og hendelser.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Fra eget tv-studio i Meierigården på Jessheim vil klarsynte Michael Winger bevise overnaturlige evner og hendelser.

Han har akkurat flyttet inn i nytt kontor i Jessheim sentrum. Beskjedent innredet, som et hvilket som helst annet kontor, skal det romme både nettreportasjer og nye klienter dette året.

Som klarsynt og healer ønsker Michael å bruke sine spesielle evner til å bevise at det finnes mer mellom himmel og jord. Alt skal dokumenteres gjennom videoreportasjer på nettsiden Wingersverden.no.

– Vi ønsker nå å etablere en egen nett-tv der vi vil bevise at det vi driver med er ekte. På denne måten ønsker vi å bli kvitt en rekke fordommer mot klarsynthet og overnaturlige evner, sier Winger, som i 2011 vant «Jakten på den 6. sans».

Uforklarlige hendelser på film

Kona Siw-Jeanette Winger lager nettsiden, og skal fungere som programleder under reportasjene.

I planleggingen av et tidligere tv-prosjekt ble Michael Winger kjent med den tidligere TV 2-produsenten Peter Ocskay.

Ocskay står nå for videoreportasjene, og venter på å fange overnaturlige hendelser med kameralinsen.

– Vi håper etter hvert at vi kan selge inn konseptet vårt til riksdekkende tv, men vi ønsker samtidig ikke å lage underholdning av andres skjebne. Det vi vil er å dokumentere at uforklarlige hendelser skjer. Her blir det ingen rekonstruksjoner eller billige tv-triks, lover Ocskay.

– Hvordan skal dere dokumentere det dere mener er åndelig aktivitet? Mange før dere har forsøkt dette ...

– Vi vil her forsøke å dokumentere på film at gjenstander beveger seg på en uforklarlig måte. I tillegg vil vi vise hvordan vi jobber, for eksempel i forsvinningssaker. Vi har flere eksempler på at Michael Winger har funnet mennesker som har blitt borte, og at han kan «se» hvor de befinner seg, svarer Ocskay.

Ett av eksemplene som skal vises på nettsida er hentet fra Arendal. Ifølge Winger og Ocskay får en14 år gammel jente tekstmeldinger fra sin døde far.

– Dette skjer ved at telefonen ringer. Deretter dukker det opp en tekst eller bilde på telefonen. Teksten kan gjerne relateres til noe som jenta gjør eller snakker om. Teksten dukker opp uten at telefonen behøver å være skrudd på, hevder Winger.

Englehvisker

Michael har i flere år drevet med healing, fjernhealing og andre ting som går under behandling av sjelen: kanalisering, reading, sjelehenting, selvutvikling og livsveiledning. Han driver også med opplæring, kursvirksomhet og rensing av hus. Alt under konseptet Englehviskeren.

I et halvt år har han hatt et lite opphold, for å planlegge nettsatsingen.

– Tjener du penger på dette?

– Nettsiden blir gratis, men kursvirksomheten jeg driver blir mulig å kjøpe via nettsiden. Dette handler verken om mystikk eller spøkelser, men om energier som finnes rundt oss. Hvem som helst kan lære seg healingteknikker, avslutter Winger.

Artikkeltags