Snøfresere, byggtørker, terrassevarmere og strømaggregater borte etter innbrudd

ETTERLYST: Her er tyvenes bil fanget opp av et overvåkningskamera utenfor Europris på Bjørkelangen natt til lørdag. De hadde teipet over skiltene på bilen. Nå ønsker politiet tips dersom noen har observert bilen i området.

ETTERLYST: Her er tyvenes bil fanget opp av et overvåkningskamera utenfor Europris på Bjørkelangen natt til lørdag. De hadde teipet over skiltene på bilen. Nå ønsker politiet tips dersom noen har observert bilen i området. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Politiet er på jakt etter en hvit varebil etter innbrudd hos butikken Europris på Bjørkelangen.

DEL

Innbruddet skjedde i 05.30-tiden lørdag morgen.

– Det er stjålet flere snøfresere, byggtørker, terrassevarmere og strømaggregater. I alle fall er det dette butikken har oversikt over foreløpig. Det er snakk om den del verdier som er borte, sier operasjonsleder Øyvind Strømsborg i Romerike politidistrikt til rb.no.

Jakter hvit varebil

En hvit varebil ble fanget opp av butikkens overvåkningskamera.

– Gjerningspersonene har teipet over skiltene på bilen, slik at registreringsnummeret ikke er synlig, sier butikksjef Andreas Nesjø ved Europris på Bjørkelangen.

– Dersom noen har gjort observasjoner av denne bilen, så er vi svært interessert i tips, sier operasjonslederen.

Verdt over 50.000

Butikksjefen opplyser at gjerningspersonene har fått med seg utstyr verdt over 50.000 kroner.

– Utstyret de har tatt sto inne i et lagertelt. De har brutt opp låsene på gjerdet som var rundt teltet, før de gikk inn og tok med seg mange av sesongens nye varer, sier Nesjø oppgitt.

Han opplyser at det er minst halvannet år siden forrige innbrudd.

Artikkeltags