Seks skadde etter front mot front

TIL ULLEVÅL OG AHUS: Det satt tre personer i hver av de to bilene som frontkolliderte på Orderudvegen tirsdag ettermiddag.

TIL ULLEVÅL OG AHUS: Det satt tre personer i hver av de to bilene som frontkolliderte på Orderudvegen tirsdag ettermiddag. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

To personbiler frontkolliderte. Tre personer til Ullevål og tre til Ahus. Tre av de skadde er barn.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

To personbiler frontkolliderte på Orderudvegen i Sørumsand i 16.30-tida tirsdag ettermiddag.

– Det er seks personer som er skadd, forteller operasjonsleder Petter Olausson i Romerike politidistrikt til rb.no.

Fløyet til Ullevål

Det var en hvit Volvo og en mørk Opel som kolliderte.

De første meldingene gikk ut på at én person, føreren av Volvoen, skulle være fastklemt. Det var imidlertid ikke riktig.

– Personen som skulle være fastklemt var ikke det, men han hadde en kneskade og klarte ikke komme seg ut ved egen hjelp, forteller politiets innsatsleder på stedet, Ketil Lund.

Det var denne personen, en 43 år gammel mann fra Sørumsand, som var hardest skadd. Klokka 17.10 ble han fløyet til Ullevål med luftambulanse.

Også de to passasjerene i Volvoen, en 44 år gammel kvinne og en sju år gammel gutt, er fraktet til Ullevål. Kvinnen skal ha lettere skader, mens guttens skadeomfang er uavklart.

I Opelen satt en 42 år gammel mannlig fører sammen med ei jente på 14 og en gutt på ti år. Alle disse ble kjørt til Ahus.

Henter inn vitner

– Det er for tidlig å si hva som har skjedd. Vi har testet begge førerne for alkohol, men vi fant ingen spor etter det, sier innsatsleder Lund.

Fartsgrensa på strekningen er 50 kilometer i timen.

Politiet driver i 17.30-tida massiv vitneinnhenting og tekniske undersøkelser på stedet. Foreløpig er det ikke rapportert om at noen har sett ulykken, men flere skal ha hørt det kraftige smellet.

Det ble også meldt om røyk fra den ene bilen, men ifølge Jan Fausk ved Romerike 110-sentral skal dette ha kommet fra airbagen.

Tips Oss
Tlf: 63 80 00 00 E-post: tips@rb.no SMS/MMS: RBTIPS til 2005 Send video

Artikkeltags