Posten til Berger

PARTNERNE: Torbjørn T. Moe, Trygve H. Roald, Ronny Stenberg (driftssjef), Elizabeth Nordheggen (Kontoransvarlig) og Peder Nærbø i Bulk Eiendom ved tomta på Berger. FOTO: PRIVAT

PARTNERNE: Torbjørn T. Moe, Trygve H. Roald, Ronny Stenberg (driftssjef), Elizabeth Nordheggen (Kontoransvarlig) og Peder Nærbø i Bulk Eiendom ved tomta på Berger. FOTO: PRIVAT

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Posten bygger en av landets største logistikkterminaler på Berger.

DEL

Posten har inngått avtale med Bulk Eiendom AS om leie av lokaler på Berger i Skedsmo kommune.

Dobler kapasiteten

Det er Postens datterselskap Box Solutions som skal drifte det nye logistikksenteret som skal etableres på Berger. Gjennom denne avtalen dobler Box Solutions sin kapasitet.

Eiendommens beliggenhet tilsier at det planlagte lagerhotellet vil bli det sentrale logistikksenteret på Østlandet.

- Logistikkløsninger er et viktig satsningsområde for Posten i Norden. Det betyr at effektive og moderne lokaler med riktig geografisk plassering er viktig for oss. Den løsningen vi får på Berger passer utmerket i forhold til våre strategiske forretningsmål, sier konserndirektør Arne Bjørndahl i Posten Norge i en pressemelding.

Posten vurderte flere tilbud, men etter en samlet vurdering valgte selskapet å inngå avtale med Bulk Eiendom og prosjektet på Berger.

Ledende i Norden

Postens datterselskap Box Solutions er ifølge meldingene en av de ledende aktørene innen tredjeparts-logistikk i Norden. Ved hjelp av moderne- og toppintegrerte datasystemer, tilbyr Box Solutions en fullstendig verdikjedeintegrasjon (VKI). Selskapet hjelper små og store kunder med å få full kontroll over varestrømmen fra A til Å. Bulk Eiendom AS jobber med å etablere, utvikle og eie eiendomsprosjekter innen lager-, logistikk- og produksjonseiendommer. Selskapets forretningsplan er å delta som investor og utvikler av eiendomsprosjekter utenfor pressområdene, men med attraktiv beliggenhet for leietagere innen lager- og logistikkvirksomhet.

Artikkeltags