Tommy Sharif har avverget konkurser flere ganger de siste par årene, og skriver i en kort kommentar på epost til RB at det heller ikke denne gangen vil bli noen konkurs.

– Sakene blir selvsagt trukket og ikke noe av fordi dette er feilmessig krav som er rettet opp i, skriver han.

Inkasso

Konkursbegjæringene som denne gangen er sendt Nedre Romerike tingrett kommer fra Siemens Financial Services og Skatt Øst.

Skatt Øst begjærte flere av Sharifs selskaper konkurs også i april i år. Da, som nå, var begjæringene rettet mot Sharifs Dekksenter AS, Sharifs Truckwash AS og Sharif Invest AS.

Siemens Financial Services, som tilbyr finansiering av varekjøp, har rettet sin konkursbegjæring mot Sharifs Dekksenter AS. Selskapet har ifølge betalingsanmerkningsregisteret et inkassokrav på 395.000 kroner fra september i fjor mot Sjarif-selskapet.

Håper på løsning

Informasjonssjef i Siemens Finacial Services, Christian Jahr, kan ikke gi konkrete kommentarer.

– Av hensyn til kunden går vi aldri inn i saker som gjelder konkrete tilfeller. Men på generell basis kan vi si at overfor kunder der vi har utestående krav, ønsker vi alltid å få til en god løsning utenfor rettslokalene. Dersom vi kommer til en avtale med kunden om betaling, og avtalen blir overholdt, vil vi trekke de krav vi har mot kunden, sier han.