Ny ulykke ved Rælingstunellen

I AUTOVERNET: Slik ser autovernet ved rundkjøringa til Rælingstunnelen ut etter utforkjøringen. Blomstene i bildet er de som ble lagt ned etter forrige ukes dødsulykke på nøyaktig samme sted.  BEGGE FOTO: VIDAR SANDNES

I AUTOVERNET: Slik ser autovernet ved rundkjøringa til Rælingstunnelen ut etter utforkjøringen. Blomstene i bildet er de som ble lagt ned etter forrige ukes dødsulykke på nøyaktig samme sted. BEGGE FOTO: VIDAR SANDNES

Artikkelen er over 7 år gammel

Politiet ønsker opplysninger etter at sjåføren stakk fra stedet. Skjedde på nøyaktig samme sted som forrige ukes dødsulykke.

DEL

Klokka kvart over fire natt til fredag meldte en taxisjåfør ifra til politiet om at en bil hadde kjørt i autovernet ved rundkjøringa ved Rælingstunellen.

– Da vi kom dit sto bilen der med store materielle skader, men det var ingen personer på stedet, sier operasjonsleder i Romerike politidistrikt Ola Magne Mæle, som forteller at politiet vet svært lite om ulykken.

– Ingen reprise

Det er kun en drøy uke siden to personer omkom etter en ulykke på samme sted.

– Det er ingenting som tyder på at bilen har holdt høy fart, men hva som har skjedd vet vi ikke. Det er ingen reprise av den forrige ulykken. Bilen har ikke hoppet, den stoppet i autovernet, sier operasjonslederen.

Bilen ble raskt fjernet fra stedet.

Skal være stjålet

Etter hvert fikk politiet kontakt med personen som står som eier av bilen.

– Han fortalte at bilen var utlånt. Så vi tok kontakt med personen som disponerte bilen, og det viser seg at bilen visstnok er stjålet, sier Mæle.

Ønsker tips

Politiet ønsker nå opplysninger fra folk som kan ha sett ulykken eller vet noe om den.

– Da taxisjåføren kom dit var sjåføren borte, så vi har ikke snakket med noen som kan ha sett selve ulykken, forteller han.

Artikkeltags