Gå til sidens hovedinnhold

Nedtur for Ull/Kisa

Artikkelen er over 10 år gammel

(Ull/Kisa - Rosenborg 2 2-3). Ull/Kisa hadde flere store målsjanser til å avgjøre kampen og erobre tabelltoppen, men slik gikk det ikke.

Ull/Kisa var på hugge fra start og hjemmelaget så ut til å følge oppskriften med å jakte etter tre poeng. Daniel Fredheim Holm & co var ikke like gode, og laget slet med å skape målsjanser i motsetning til vertene.

Etter en drøy halvtime fikk gjestene sin første store målsjanse. Det var Fredrik Midtsjø på venstresiden som fikk god nok tid til å sende RBK 2 i ledelsen. Dermed var pauseresultatet 0-1, ikke fult så fortjent. Ull/Kisa hadde hatt seks store målsjanser, mens gjestene hadde hatt en og satt den inn.

Hjemmelaget var effektive og skapte flere gode overganger. Kun fem minutter etter starten av 2. omgangen utlignet de og mye tydet på at Ull/Kisa var tilbake i kampen. Hjemmelaget holdt til det 70. minutt og etter det raknet det. Etter full tid var resultatet 2-3, og Daniel Fredheim Holm og Robin Bjørnholm hadde også signert seg på scoringslista.

Hjemmelaget fikk ett straffespark på overtid som ble tatt av Kristian Flittie Onstad. Onstad satt ballen iskaldt i mål, og scoringen er viktigere enn trodd. For nå ligger Ull/Kisa på toppen av tabellen med ett mindre mål imot. De neste kampene i 2.divisjon blir meget spennende for det er to Romerike-lag som kjemper om opprykk.

Les kampreferat her!