Lurt av Dylan-spøk

Artikkelen er over 17 år gammel

Jo da, mange gikk på gårsdagens aprilsnarr i Romerikes Blad og oppsøkte Martins for å sikre seg billett til Bob Dylan-konsert 16. mai.

DEL
- Det har vært mange telefoner, ja! gliser Martins-innehaver Jan Martinsen fornøyd. Han anslår at om lag 50 håpefulle ringte utestedet i løpet av formiddagstimene for å prøve å kapre en av de eksklusive billettene til konserten med rockelegenden fra USA.

- Folk har ringt helt fra Bergen for å sjekke om dette virkelig kunne være tilfelle, smiler Martinsen, som også måtte konstatere at noen gikk duknakket og tydelig skuffet hjem i går.

- Jeg tilbød en av dem en gratisbillett til Ralph Myerz-konserten torsdag, men det oppveide ikke Dylan-spøken, slår han fast.

Kald pils til trøst
Mange hadde nok en mistanke at det var noe muffens på gang, men torde ikke helt ta sjansen på å la den unike muligheten til å oppleve Bob Dylan på nært hold gå fra seg. Deriblant lillestrømlingen Arild Nyheim (32).

- Jeg er stor fan, og ville absolutt ikke gå glipp av dette. Langt bak i hodet svirret nok tanken på at det sto 1. april på kalenderen, men det var likevel verdt en tur bortom, sier han.
I stedet for Dylan-billett, endte han opp med en kald pils mens han ristet skuffelsen av seg. Et par Quick-lodd fra RBs utsendte var neppe noen fullgod erstatning, men en toppgevinst på 500.000 kunne kanskje blitt et brukbart plaster på såret.

- Å, nei!
Inn døra på Martins ramler plutselig Mariann Aaland (41) og datteren Martine Baraki Aaland (14) fra Lørenskog.

- Å, nei! glipper det ut av mammaen da hun får øye på reporter og fotograf med brede glis.

- At vi ikke tenkte på at dette var en aprilsnarr! Men det så så proft ut i avisa, med konsertplakat og greier. Veldig lurt! smiler de - og ender opp med noen Quick-lodd i stedet for Dylan-billett i bursdagsgave til pappa Ayenalem Baraki, som blir 46 år i begynnelsen av mai.
Thor Bjerke (55) fra Gan hadde en mistanke hele tida, men stakk likevel innom utestedet i Storgata for sikkerhets skyld.

- Jeg har vært Dylan-fan lenge, og hadde gjerne sett at dette var riktig! sier han, og smiler sporty til fotografen.

Artikkeltags