Gå til sidens hovedinnhold

Lov for menn å være jålete

Artikkelen er over 9 år gammel

Arrangøren av den godt besøkte helsemessa mener det er mer lov for menn å være jålete nå.

Messen henvender seg til publikum som er opptatt av en sunn livsstil, og det var ogsåp klart flest kvinner å se da rb.no tok turen til Norges Varemesse lørdag.

Men også Geir Dinessen var en av flere som lot seg friste av ansiktspleie.

– Jeg har aldri prøvd det før. Det var kona som dro meg med. Jeg må jo holde følge med henne hva skjønnhet angår, sier han halvveis ironisk, mens Hege Hansen fra Nu Skin smører han inn med en krem.

– Det er flere menn som oppsøker oss nå enn for bare få år siden, forteller Hansen.

– Kanskje de begynner å bli like opptatt av utseendet?

Inn- og utland

Fagmessen samlet markedets ledende leverandører for å gi en oversikt over tjenester, nyheter og trender fra inn- og utland. Og folk hadde reist langt for å oppleve Norges største messe av sitt slag.

– Det er veldig spennende, synes Lene Lindflaten fra Porsgrunn.

I hendene har hun to fulle bæreposer av nyheter innen sminke og andre skjønnhetsprodukter.

– Her finner man mange gode produkter og ikke minst informasjon om produktene. I tillegg gleder jeg meg til å prøve gratis behandlinger, sier hun.

Kløfta-salong best i landet

Blant rundt 1.600 hudpleiesalonger i landet var Flyaway Spa på Kløfta nominert blant de fem beste under messen Health and Beuty.

– Det er utrolig moro å tenke på at vi er blant de fem beste i en så stor bransje, sier Anette Djuvstad ved Flyaway Spa på Kløfta.

RB snakket med henne noen timer før vinneren skulle kåres under messen Health and Beuty på Norges Varemesse denne helgen.

– Uansett hvordan det går føles det som en seier. Jeg tror vi er nominert fordi vi skiller oss litt ut. Selv om vi er en hudpleiesalong får kundene en følelse av å være på spa hos oss. Vi har skapt en veldig god atmosfære, fortsetter Djuvstad.

Håndbakmester

Foruten en rekke kommersielle aktører fikk publikum oppleve en flere kåringer og show.

Norges sterkeste mann, Espen Aune var til stede. Det samme var flere ganger internasjonal mester i håndbak, Sigbjørn Sønderland.

SpaBeuty Awards gikk dessuten av stabelen. Norwegian Tattoo Convention var blant andre innslag.