Kvitteringen fra McDonald's på Skårer har han like godt tatovert på den høyre underarmen.

Read the english version of the article here.

Straffet av kameratene

– Et par av kameratene mine syntes at jeg hadde vært litt for aktiv på damefronten i det siste og ville straffe meg. Da vi var på restauranten mandag, mente de at jeg måtte tatovere en Barbie på rumpa eller kvitteringen på armen min, sier Ytterdahl fra Finstadjordet i Lørenskog.

18-åringen valgte da kvitteringen, og Sabelink Tattoo i Lillestrøm fikk oppdraget med å utføre den høyst uvanlige tatoveringen, som til alt overmål er hans første.

– Min merkeligste tatovering hittil, skriver tatovøren på Facebook.

– Ingen har maken

– Det er morsomt å tenke på at jeg har en tatovering ingen andre har maken til. Til og med dato og klokkeslett er jo med, sier han.

I ettertid ar Stian fått spørsmål fra Sabelink om han vil tatovere deres kvittering på den andre underarmen, og det har han sagt ja til. Time er satt opp mandag, og den slipper han å betale for.

– Nå blir jeg en levende reklameplakat, men jeg synes alt dette er bare moro. Kanskje det ikke er like moro når jeg er 50 eller 60 år, men det er mitt valg.

Delte meninger

Sabelink har lagt ut tatoveringen på sine Facebook-sider.Onsdag ettermiddag hadde den fått 527 «likes» og 261 kommentarer.

Meningene om tatoveringen er svært delte.

– Jeg bryr meg ikke om de negative kommentarene. Det er dessuten betryggende å vite at også mamma har gitt meg en «like». Jeg er mer usikker på hva pappa vil si, han er ikke på sosiale medier, sier Stian Ytterdahl.

– Ikke PR-stunt

Kommunikasjonsdirektør Margaret Brusletto i McDonalds Norge forteller at hun aldri har hørt om lignende.

– Det vi har hørt om tidligere er at personer som har jobbet lenge i selskapet har valgt å tatovere logoen på kroppen, men dette var veldig spesielt, forteller Brusletto til rb.no.

– Hva synes du om en slik tatovering?

– Jeg kan ikke si at jeg synes noe annet enn at dette er kjempefint. Vi snakker åpenbart om en lojal kunde, sier Brusletto.

Hun avviser at dette er et pr-stunt fra deres side.

– Nei, dette visste vi ingenting om, sier hun.

Read the english version of the article here.