Jenter (14) overfalt og antastet av guttegjeng

SØKTE: Her er politiet bak tribunen på Rolvsrud stadion i natt. Her mener politiet de to jentene i 14-årsladeren ble overfalt av en guttegjeng og forsøkt kledd av. FOTO: BENJAMIN BAKKEN/KRIMFOTO

SØKTE: Her er politiet bak tribunen på Rolvsrud stadion i natt. Her mener politiet de to jentene i 14-årsladeren ble overfalt av en guttegjeng og forsøkt kledd av. FOTO: BENJAMIN BAKKEN/KRIMFOTO

Artikkelen er over 9 år gammel

Fire gutter i 16-18-årsalderen skal i går kveld ha slått, sparket og forsøkt å kle av to unge jenter i 14-årsalderen.

DEL

Den dramatiske episoden fant sted like ved Rolvsrud stadion i Lørenskog.

– De to jentene som er i 14-årsalderen, ble i går kveld tatt hånd om av helsepersonell og politiet. Vi satte inn alt vi hadde av mannskap for å finne gjerningspersonene, men foreløpig uten hell, sier operasjonsleder Arild Ruud i Romerike politidistrikt til rb.no.

Jentene fikk varslet en forbipasserende som igjen ringte politiet. De fire gjerningspersonene er sist sett løpende fra stadion ned mot Skårersletta.

– Antastet

Politiet har ingen god beskrivelse av de fire guttene de mener er i 16-18-årsalderen.

– Alle skal ha hatt på seg mørke klær. Det er foreløpig det vi har å gå etter, sier Ruud.

Operasjonslederen forteller at det var en dramatisk hendelse. De to jentene skal ha blitt overfalt av guttene som både slo og sparket dem.

– De antastet også jentene samtidig som de forsøkte å kle av dem, sier Ruud som forteller at jentene ikke er hardt fysisk skadd etter overfallet.

Sikret spor

Politiet ble varslet om hendelsen klokka 22.38 og i natt har krimteknikere fra Romerike politidistrikt vært på åstedet for å sikre eventuelle spor.

Politiet håper nå eventuelle vitner som har sett hendelsen tar kontakt med politiet.

Det er kun to og en halv uke siden en 13 år gammel jente ble trukket inn i sort bil av fire ukjente menn. Jenta ble ifølge politiet da forsøkt kledd av og antastet.

Hun hadde sår i ansiktet og klær som var opprevne etter den dramatiske hendelsen. Operasjonsleder Arild Ruud sier det er for tidlig å koble de to hendelsene sammen.

Tips Oss
Tlf: 63 80 00 00 E-post: tips@rb.no SMS/MMS: RBTIPS til 2005

Artikkeltags