Gå til sidens hovedinnhold

Ingen vitner har meldt seg etter dødsulykken

Artikkelen er over 7 år gammel

Politiet er fortsatt interessert i å komme i kontakt med vitner som har observert hva som skjedde da en fem år gammel gutt fra Nes ble påkjørt og drept utenfor Amfisenteret i Vormsund lørdag.

Søndag kveld var politiet i ferd med å avhøre bilføreren.

– Men i og med at man ennå ikke har avhørt guttens far, ønsker politiet ikke å si noe om hvordan den tragiske ulykken skjedde, ifølge lensmann Bernt Ingar Jahren i Nes.

Årsaken til dette er at man ønsker å kontrollere forklaringene mot hverandre.

Det har ikke meldt seg noen vitner til påkjørselen ennå, og politiet er fortsatt interessert i å komme i kontakt med de som eventuelt kan ha observert hva som skjedde.

Får krisehjelp

Den kvinnelige bilføreren ble tatt hånd om av kriseteam fra Nes kommune etter at hun hadde blitt sjekket av lege lørdag.

– Guttens foreldre har fått oppfølging av kriseteamet etter at de kom fra sykehuset lørdag kveld. Det er klart dette er tungt for alle parter; både for bilfører og de som er rundt henne og for guttens familie, sier Jahren.

Den fem år gamle gutten ble påkjørt på en parkeringsplass utenfor Amfisenteret i Vormsund og døde senere av skadene han ble påført.

– Vi kan bekrefte at gutten døde på sykehuset i går kveld, sa operasjonsleder Thorleif Skovereng i Romerike politidistrikt søndag morgen.

Gutten skal ha vært sammen med faren da den tragiske ulykken skjedde.

Ukjent hendelsesforløp

Hva som skjedde da gutten ble påkjørt er foreløpig ukjent.

Hverken den kvinnelige føreren eller guttens far var i stand til å la seg avhøre lørdag. Mens kvinnen altså ble avhørt søndag.

Krimtekniske undersøkelser

Ulykken skjedde 10.45 lørdag formiddag.

Ambulanse, politi og brannvesenet var raskt på stedet og den lille gutten ble fløyet til Ullevål sykehus med det som ble karakterisert som livstruende skader.

Søndag morgen ble det kjent at skadene var dødelige.

Politiets krimteknikere har vært på ulykkesstedet sammen med ulykkesgruppa til Statens vegvesen.

– Vi har ikke fått rapporter fra de som har gjort de tekniske undersøkelsene ennå, sier Jahren.

Kommentarer til denne saken