– Hun er heldigvis en sterk jente

LIK HENDELSE: Her søker politiet i området rundt Metro i Lørenskog etter mulige gjerningspersoner etter at en 13 år gammel jente ble dratt inn i en mørk bli for kun to og en halv uke siden. FOTO: TOM GUSTAVSEN

LIK HENDELSE: Her søker politiet i området rundt Metro i Lørenskog etter mulige gjerningspersoner etter at en 13 år gammel jente ble dratt inn i en mørk bli for kun to og en halv uke siden. FOTO: TOM GUSTAVSEN

Artikkelen er over 10 år gammel

Det sier faren til den 13 år gamle jenta som ble dratt inn i en bil og forsøkt kledd av. Han er illsint.

DEL

Jenta var på vei til en venninne da hun ble dratt inn i en sort bil med fire ukjente menn i går ettermiddag.

– Hun ble tafset på og forsøkt kledd av. Men hun klarte å kjempe seg ut av bilen, forteller operasjonsleder Trond Aune i Romerike politidistrikt.

Ifølge operasjonslederen har jenta forklart at episoden skjedde ved lokalene til DNB Nor på Metro-senteret ved enden av Skårersletta i Lørenskog.

– Hendelsen skjedde cirka klokka 16. Men politiet ble først varslet like før klokka 19. Jeg har ingen opplysninger om hvorfor, forteller Aune.

– Sår i ansiktet

Mens 13-åringen la på sprang hjemover, skal bilen ha kjørt raskt fra stedet. Jenta kontaktet foreldrene, som igjen fikk varslet politiet.

– Hun har sår i ansiktet. Og klærne hennes er revet i stykker. Det ser ut som hun har vært i krigen, forteller en fortvilet far til Romerikes Blad.

I går opplevde han alle foreldres store skrekk.

– Det er ikke akkurat en hyggelig beskjed å få. Hun er heldigvis en sterk jente, sier faren.

Utlover dusør

Han er sjokkert over at datteren ikke fikk hjelp av forbipasserende.

– Dette skjedd på et sted hvor det kjører biler hele tiden. Men selv om hun skrek om hjelp, var det ingen som brydde seg, sier faren.

Han uttrykker sinnet sitt med følgende beskjed:

– Jeg utlover en dusør på 100.000 kroner til den personen som kan hjelpe oss å finne ut hvem som har forsøkt å voldta datteren min.

Ber om hjelp

Gjerningspersonene var i går kveld fortsatt på frifot. Og politiet har lite å gå etter. Etaten ber derfor om hjelp.

– Vi leter etter en mørk bil med lakkert svart spoiler. Vi er veldig interessert i tips. Alle som har sett en slik bil, må ta kontakt med politiet, sier operasjonsleder Aune.

Ifølge politiet beskrives de fire guttene eller mennene som norske.

Politiet har lørdag formiddag ikke fått tak i bilen eller de som satt i den.

Tips Oss
Tlf: 63 80 00 00 E-post: tips@rb.no SMS/MMS: RBTIPS til 2005

Artikkeltags