Her slår sykkeltyven til

BESTEMMER SEG: Tyven med hodelykt på hodet sjekker først ut hva de forskjellige syklene er verdt. Så bestemmer han seg for hvilke av dem han skal stjele.

BESTEMMER SEG: Tyven med hodelykt på hodet sjekker først ut hva de forskjellige syklene er verdt. Så bestemmer han seg for hvilke av dem han skal stjele.

Artikkelen er over 5 år gammel

Iført hodelykt sjekker han først prislappene før han velger ut syklene han skal stjele.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Den frekke sykkeltyven slo til mot G-Sport på Strømmen storsenter sendt tirsdag kveld og igjen senere samme natt.

Til sammen fikk han med seg tre sykler til en verdi av 40.000, 25.000 og 18.000 kroner. Ifølge butikksjef Stian Ellingsen har mannen gått bevisst etter de tre dyreste syklene i butikken.

– Vi ser av overvåkingsbildene at han bruker hodelykta for å sjekke prisene først. Han var målrettet, forteller Ellingsen.

LES OGSÅ: Stjal de dyreste syklene

Innom tre ganger

Ifølge butikksjefen fikk tyven emd seg sykler og annet utstyr, som flere Leatherman-kniver, for totalt 100.000 kroner.

Så langt har ikke politiet lykkes å spore opp tyven, men overvåkingsbildene er gode, og kan vise tyven mens han rekogniserer butikken like før stengetid.

– Vi mener det er samme person som kikker på syklene rett før butikken stenger. Dette vil politiet se nærmere på. De sitter på overvåkingsbildene, sier butikksjef Ellingsen.

Kun 35 minutter etter stengetid bryter han seg inn første gang. Så kommer han tilbake midt på natta ved 03-tida og tar den siste sykkelen og flere Leatherman.

BILDER: Her stjeler han!

Svikt i alarm-systemet

Ellingsen håper overvåkingsbildene kan hjelpe politiet i jakten på tyven. Han ber også de som måtte sitte på tips i saken ta kontakt med politiet.

En rutinesvikt hos vekterselskapet førte til at ingen ble varslet om innbruddet, noe tyven tydeligvis fikk med seg. I og med at han kom tilbake igjen, senere på natta.

– Det blir nok en oppvask i ettertid her, i forhold til systemene som har sviktet, sier Ellingsen.

Artikkeltags