[Tønsbergs Blad] 28-åringen Tønsbergs Blad har vært i kontakt med bestemte seg for å teste flatulens-boksershortsen, da han tilfeldigvis kom over den i butikkhylla på kjøpesenteret.

– Hun som jobbet der, en relativt ung dame, hadde prøvd den og sa at den funket bra. Da kjøpte jeg et par. Det er en morsom ting, sier 28-åringen.

Ekstra filter

Underbuksa fås både i trusemodell for kvinner og som boksershorts for menn. I bakdelen er det et ekstra filter inneholdende virkestoffet karbon.

– Det er aktivisert karbon som absorberer flatulenslukt, altså prompelukt, for å si det på godt norsk. Den nøytraliserer. Karbon kan jo brukes til å rense vann også, forklarer butikkassistent Mayvor Nordgrov ved butikken Enklere Liv i Tønsberg.

Det hele høres kanskje ut som et tullete konsept, men flatulenstrusen er et helseundertøy som har høstet prisen «Look good feel good award» for sine spesielle egenskaper.

Ikke noe salgsrush

– Det går en og annen av dem, men vi har ikke hatt noe salgsrush av trusene, sier butikksjefen ved Enklere Liv i Tønsberg, som ikke ønsker navnet sitt på trykk.

Butikksjef Lilly Anette Stalsberg ved Enklere liv i Nordbyen kjøpesenter i Larvik, melder det samme.

Line Rafaelsen fra Tønsberg befant seg i butikken da tb.no var der. Hun tror produktet kan være kjekt ved medisinsk behov.

– Men hadde du brukt den dersom du hadde fått en?

– Hvis jeg hadde fått en, hadde jeg i hvert fall testet den ut, sier Nordgrov.

Foreløpig har 28-åringen tb.no har intervjuet kun testet flatulens-boxershortsen hjemme.

– Denne gjorde absolutt jobben sin. Den ble testet godt, den! sier 28-åringen og bryter ut i latter. (ANB)

Les hele saken i Tønsbergs Blad