Gasser myggen

TRYKK I VEI: Man må trykke fort tre til fem ganger for å få i gang gassen. Det er sikkert ikke så vanskelig, men jeg slet med å skjønne om den var på. 
BEGGE FOTO: MARIUS NYHEIM KRISTOFFERSEN

TRYKK I VEI: Man må trykke fort tre til fem ganger for å få i gang gassen. Det er sikkert ikke så vanskelig, men jeg slet med å skjønne om den var på. BEGGE FOTO: MARIUS NYHEIM KRISTOFFERSEN

Artikkelen er over 9 år gammel

Denne gassdrevne og håndholdte myggjegeren fungerer sent, men godt.

DEL

MYGGKAMPEN  Om du ikke trives med å spraye eller smøre huden full av kjemikalier, kan du teste denne spesielle saken. Ifølge produsenten skal den gi en 20 kvadratmeter myggfri sone, som så klart er veldig fristende.

Men da jeg ankom Fetsund, oppdaget jeg fort at maskinen burde blitt satt sammen på forhånd.

LES MER: RB tar opp kampen mot myggen

Litt innviklet

Midt på turstien begynte jeg å pakke opp esken som besto av en maskin, en gasspatron og flere små matter. Etter å ha fullført en 8-stegs bruksanvisning, var apparatet endelig klart.

Kløningen førte til rundt fem minutter uten beskyttelse mot myggen. Ikke et sjakktrekk!

Jeg ble tilnærmet spist opp av mygg før gassen var i gang.

Jeg kunne først ikke skjønne at den var på, for myggen var overalt. Først da oppdaget jeg at det sto «for best resultat tillat 10 til 30 minutter».

Så vær forberedt – det tar tid!

Del dine beste myggtips nederst i saken!

Tok tid

Etter en stund så jeg endelig at det kom en svak røyk opp av den lille matten, som jeg tidligere hadde puttet inn på oversiden av myggjegeren.

Siden det hadde tatt litt tid, var jeg fullt i gang med å telle stikk da fotografen oppdaget virkningen. Det var faktisk tomt for mygg rundt meg.

Konklusjon: Apparatet fungerer, til slutt, men jeg vet ikke om 20 kvadratmeter kanskje er å ta litt hardt i. Et lite minus for at den er markert «miljøfarlig», du kan bare bruke den ute, og ikke pust inn røyken!

Neste test: Myggnett-hatt

Artikkeltags