Flere outlaws-<br/>medlemmer i arresten

FORBUDT PÅ BYEN: Uniformer som dette ønsker ikke utestedene på Jessheim velkommen. Flere av mc-medlemmene nektet å ta av skinnvesten i natt.

FORBUDT PÅ BYEN: Uniformer som dette ønsker ikke utestedene på Jessheim velkommen. Flere av mc-medlemmene nektet å ta av skinnvesten i natt. Foto:

Artikkelen er over 10 år gammel

Politiet måtte ta hånd om flere medlemmer fra mc-klubben Outlaws i Jessheim sentrum i natt. Politikvinne skadd i opptøyene.

DEL

Mc-medlemmene skal ifølge politiet ha vært på et arrangement i regi av motorsykkelklubben Outlaws på Øvre Romerike i går kveld. Flere av medlemmene tok turen ut på byen på Jessheim. Det førte til bråk flere steder.

Trosset forbud

– Utestedene på Jessheim har satt et forbud mot uniformerte mc-medlemmer, sier operasjonsleder Svein Arild Hallås. Dette ble ikke særlig godt mottatt av mc-miljøet i natt.

På Hydranten pub klarte åtte uniformerte klubbmedlemmer å ta seg inn i halv to tiden. Også på Torget pub og Haven cafè og pub trosset medlemmene forbudet.

Flere av personene som tidligere på kvelden hadde deltatt på mc-arrangementet startet bråk ute på byen.

– I halv tre tiden måtte en patrulje fra Nes ta med seg en person som nektet å forlate et utested der han ikke var velkommen. Mannen nektet å ta av seg skinnvesten. Deretter sparket han en kvinnelig politibetjent i armen slik at hun forstuet tommelen, opplyser Hallås.

En 34-åring fra Enebakk som tilhører Outlaws ble også tatt med til arresten på grunn av bråk. Også en 44- åring tilhørende miljøet ble bortvist fra Haven cafè og pub på grunn av bråk.

– Vi ser nå en økt aktivitet i dette miljøet, avslutter Hallås.

Artikkeltags