Klarsynte Michael Winger, kjent fra TV-programmet «Jakten på den 6. sansen», bistår nå i jakten på Stine Nikolaisen (27) fra Eidsvoll.

27-åringen har vært borte siden natt til mandag 30. januar, men politiet har fortsatt få spor om hvor hun kan befinne seg.

– Vi har innhentet videoer fra bensinstasjoner og banker i sentrum, samt fra Kongsvinger stasjon, opplyser etterforskningsleder Rune Bekkemoen til glomdalen.no.

Skeptisk

– Vi har ingenting å tape på dette og håper det kan bidra, sier søsteren Vivian Nikolaisen om at Winger nå er involvert i søket etter Stine.

Hun innrømmer at hun var litt skeptisk til å involvere en klarsynt i saken, men føler seg trygg på at Michael Winger er seriøs.

– Vi har absolutt ikke gitt opp håpet om å finne Stine. Det skal vi uansett. Det er ingen som har klart å forsvinne i løse lufta så langt, sier Vivian.

Innsatsleder Tor Gustavsen ved Kongsvinger politistasjon har forståelse for at de pårørende ønsker å prøve alt i den situasjonen de er.

– Å ta kontakt med kalrsynte er ikke noe politiet anbefaler eller viser til, sier Gustavsen uten at han vil si om han har noe tro på at det kan bringe familien nærmere den savnende kvinnen.

I etterforskningen av saken har det ikke fremkommet noe nytt siden leteaksjonen i Kongsvinger sentrum tirsdag.

Ser henne gå

Michael Winger skjønner at mange kan være skeptiske til hans involvering, men har tro på at han kan bidra til en oppklaring.

– De tingene jeg så langt har fortalt om henne stemmer ifølge familien med hennes personlighet, sier han.

Den tidligere vinneren av «Jakten på den 6. sansen» forteller at han ser for seg Stine mens hun går i Kongsvinger.

– Jeg blir henne og ser meg selv gående forbi et spesielt hus. Dette huset viser det seg at det bare finnes ett av i Kongsvinger, sier han.

Denne informasjonen har han også gitt videre til politiet.

Ser på bildet

– Nå nylig har jeg sett henne for meg i en bil. Kjørende på en vei med skog på hver side. Jeg føler også at hun har møtt noen i Kongsvinger og at hun har mye kaos i kroppen, sier den klarsynte.

Når Winger jobber, sitter han med bildet av Stina foran seg.

– Det er viktig med et bilde der jeg kan se øynene. Kroppen min fanger deretter opp følelsene hennes, sier han.

Winger har kun én gang tidligere bidratt i lignende saker.

– Da viste deg seg at vedkommende var nesten der jeg trodde, sier han.