Gå til sidens hovedinnhold

Etterlyser vitner etter knivstikking

Artikkelen er over 9 år gammel

Mistanken mot den siktede 18-åringen etter knivstikkingen på Hellesjøveien i Sørum er ytterligere styrket. Nå etterlyser politiet flere vitner.

Torsdag kveld ble en mann i 30-årene fra Ullensaker knivstukker og forlatt på avsidesliggende Hellesjøveien i Sørum. Nå etterlyser politiet flere vitner.

– Vi ønsker å komme i kontakt med folk som har beveget seg på Hellesjøveien i Sørum mellom klokka 19.20 og 20.15 torsdag kveld, og ber de kontakte Sørum lensmannskontor, sier lensmann Torill Nervik Nilsen i Sørum til Romerikes Blad.

Flere kan ha passert

Mannen i 30-årene ble funnet forlatt av to tilfeldig forbipasserende. De behandlet mannen samtidig som ambulanse og politi ble varslet.

Men etter det Romerikes Blad kjenner til mistenker politiet at flere personer kan ha passert stedet før mannen ble funnet.

– Det viser seg ofte at mange ikke er klar over at de kan bidra med noe i slike saker. Men vi ønsker nå at alle som har vært på veien denne kvelden tar kontakt, sier Nervik Nilsen.

Varetektsfengsling

I løpet av helga har politiet gjort flere avhør – både av siktede og vitner.

– Av hensyn til etterforskningen vil vi ikke gå ut med detaljer om hva som er kommet fram. Men etter flere avhør er mistanen mot den siktede ytterligere styrket, sier politiadvokat Åsmund Yli i Romerike politidistrikt til Romerikes Blad.

Mandag vil 18-åringen bli begjært varetektsfengslet.

– Vi ønsker å fengsle han med bakgrunn i faren for bevisforspillelse. Han har samtykket i fengsling, sier Yli.

Den knivstukkede mannen i 30-årene skal ha betydelige indre skader og tilstanden skal være alvorlig.