Etterforsker funn av død mann

ETTERFORSKER: Politiet undersøker omstendighetene rundt det de betegner som et mistenkelig dødsfall, etter at en person ble funnet død på Skjetten Skjærtorsdag.

ETTERFORSKER: Politiet undersøker omstendighetene rundt det de betegner som et mistenkelig dødsfall, etter at en person ble funnet død på Skjetten Skjærtorsdag. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

To personer er innbrakt til politistasjonen i forbindelse med etterforskningen av et mistenkelig dødsfall.

DEL

Politiet har sperret av et hus i nærheten av Kasjotten på Skjetten etter at det ble funnet en død person der torsdag formiddag.

Etterforskningen på stedet fortsetter formiddagen på langfredag.

– Mistenkelig

Torsdag ettermiddag bekrefter jourhavende jurist i Romerike politidistrikt, Stian Sjølie Johannessen, overfor rb.no at den døde personen er en mann.

– Vi er på stedet sammen med helsevesenet i forbindelse med et funn av en død person. Vi karakteriserer foreløpig dødsfallet som mistenkelig og undersøker nå nærmere omstendighetene, uttalte operasjonsleder Geir Eriksen i Romerike politidistrikt til rb.no tidligere Skjærtorsdag.

To innbrakt

Etter det RB kjenner til er to personer innbrakt til politistasjonen i Lillestrøm for avhør.

Det skal, etter det RB forstår, være omstendighetene rundt funnet av mannen som gjør at disse to personene ble tatt med til politistasjonen for avhør kort tid etter at mannen ble funnet.

De to sitter torsdag ettermiddag fortsatt på politistasjonen i påvente av at politiet skal få klarhet i omstendighetene rundt dødsfallet, som etterforskes som mistenkelig.

Flere avhør

Ved 15.30-tiden ankom en kriminaltekniker fra Romerike politidistrikt adressen hvor mannen ble funnet død torsdag formiddag.

Ifølge jourhavende jurist Stian Sjølie Johannessen gjør politiet nå både tekniske og taktiske etterforskningsskritt for å få klarhet i omstendighetene rundt dødsfallet og hva som er dødsårsaken.

– Vi har avhørt og vil avhøre flere personer samtidig som vi venter på svar fra de kriminaltekniske undersøkelsene, sier Sjølie Johannessen.

Varslet av AMK

Det var AMK som varslet politiet om funnet av personen klokka 11.30.

Politiet vil foreløpig ikke gå ut med alder på avdøde.

Tips Oss
Tlf: 63 80 00 00 E-post: tips@rb.no SMS/MMS: RBTIPS til 2005

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken