Dette skjedde i natt

Artikkelen er over 4 år gammel

Rolig natt med noen hendelser på byen.

DEL

Ingen alvorlige hendelser, men operasjonsleder Svein Arild Hallås melder likevel at de har hatt nok å gjøre.

Dette er politiets logg:

En jente skal ha fått julig på en adresse i Lillestrøm. Politiet har vært i kontalt med begge parter, skal ikke være alvorlig skadet, men blir trolig en anmeldelse.

To personer stoppet i Korshagen på Skedsmokorset. Erkjente bruk av cannabis. En 27 år gammel mann fra Skedsmo vedtok bot.

En pirattaxi blir stanset klokka 01.10 utenfor Lillestrøm kulturpub. En 29 år gammel Lørenskog-mann blir anmeldt.

Den 21 år gamle mannen på Hydranten, Jessheim, skal ha vært så full at politiet ble kontaktet på grunn av mistanke om rus. Det viste seg at han bare var svært beruset og ble tatt hånd om av slekt og venner.

Fra Fagerborg i Lillestrøm kom det melding om en mann som var blitt slått ned. Det viste seg at han bare var overstadig beruset og ble sendt hjem i taxi. På samme sted ble en 33 år gammel mann tatt hånd om av politiet. De mente han var for full til å ta vare på seg selv og tok han med til fyllearresten.

En 30-åring fra Skedsmo nektet å oppgi personalia på Martins klokka 02.31. Ble kjørt inn i fyllearresten.

To personer ble stanset på Strømmen natt til lørdag. Begge er siktet for bruk av narkotika. Mennene på 22 år er kjenninger av politiet.

På Martins pub i Lillestrøm erkjente en 24-åring bruk og besittelse av narkotika. Han anmeldes og bøtelegges.

Klokka 03.30 blir en mann tatt for urinering på Jessheim. 30-åringen fra Ullensaker bøtelegges.

Fra Torget pub blir det kjørt inn to personer i arresten som ikke ville forlate stedet. De to 43-åringene er begge fra Eidsvoll.

En mann skal ha blitt slått ned på Charlies kebab på Strømmen. Mannen (24) var oppegående da politiet kom til stedet. Det finnes videoovervåkning som blir sikret.

Artikkeltags