Celeber stadionåpning

SNORKLIPP: Fra v. friidrettspresident Svein Arne Hansen, kulturminister Anniken Huitfeldt, ordfører Harald Espelund, leder i Ull/Kisa Ole Kristian Wiig og fotballpresident Yngve Hallen. FOTO: VIDAR SANDNES

SNORKLIPP: Fra v. friidrettspresident Svein Arne Hansen, kulturminister Anniken Huitfeldt, ordfører Harald Espelund, leder i Ull/Kisa Ole Kristian Wiig og fotballpresident Yngve Hallen. FOTO: VIDAR SANDNES

Artikkelen er over 8 år gammel

Lørdag ettermiddag ble snoren klippet over for de to første idrettsanleggene i Ullensaker idrettspark.

DEL

Og det var en snorklipping som viste at Idretts-Norge følger med på hva som skjer i Ullensaker for tida.

Som medhjelpere ved åpningen hadde ordfører Harald Espelund (Frp) både kulturministeren, fotballpresidenten og friidrettspresidenten.

Gledens dag

En flunkende ny kunstgressbane med tribuner, garderober og møtelokaler, samt et helt nytt regionalt friidrettsanlegg er nå på plass å Gystadmyra øst for Jessheim sentrum.

– Dette er en gledens dag. Kanskje starter vi med flerbrukshall og ishall i januar. Er du klar med spaden, rådmann? spurte Espelund og fikk noe som lignet et nikk i svar. Ordføreren var ikke i tvil om at når idrettsparken står ferdig, er det få steder i Norge hvor det finnes noe lignende. Da hadde han også puttet inn et svømmeanlegg.

Også litt trist

Kulturminister Anniken Huitfeldt syntes det var litt trist at Jessheim stadion nå blir borte.

– Jeg har mange minner derfra, både fra trening i gymtimene og fester på «Idretten», sa hun. Samtidig var hun stolt over at man gjennom spillemidlene kan være med på å skape slike anlegg som de som nå ble åpnet på Jessheim.

Et referanseanlegg

– Dette er et referanseanlegg. Ull/Kisa har ikke bygd seg i hjel slik som mange andre har gjort. Dere har tenkt helhetlig og bygd det beste anlegget akkurat for dere, sa fotballpresident Yngve Hallén.

Friidrettspresident Svein Arne Hansen var også blant gratulantene og sa at en av Norges mest spennende klubber sitter igjen med et fantastisk anlegg.

*Les mer om anleggene og se flere bilder i papirutgaven av Romerikes Blad mandag*

Artikkeltags