Auksjonerte bort drømmereise til 365.000 kroner – nå er budrunden over

DROPPER LUKSUSFERIE: Trond Espen Hansen velger bort vindsurfing, snorkling, yoga, dypvannsfiske og endeløs luksus i Karibien, for å gjøre hverdagen bedre for barn på sykehus. Foto: Vidar Sandnes

DROPPER LUKSUSFERIE: Trond Espen Hansen velger bort vindsurfing, snorkling, yoga, dypvannsfiske og endeløs luksus i Karibien, for å gjøre hverdagen bedre for barn på sykehus. Foto: Vidar Sandnes

Artikkelen er over 4 år gammel

Da Trond Espen Hansen vant drømmereisen til 365.000 kroner var han aldri i tvil. Nå er budrunden avsluttet. En Vestfoldmann reiser for 80.000 kroner.

DEL

Fetsund-mannen og kona hadde bestemt seg allerede før de spilte om at dersom de vant skulle premien gå til et godt formål.

Da vinnerloddet var et faktum bestemte romeriksparet seg for å auksjonere bort drømmereisen til Karibia, som de vant i Eurojackpot. Inntektene går til organisasjonen «Sykehusbarn».

På Facebook har auksjonen vart siden fredag. Klokka 18 søndag var den over. Etter et par hektiske timer endte det siste budet på 80.000 kroner, fra en mann i Vestfold.

Lykkelig auksjonist

– Dette er helt fantastisk. Det er 80.000 ganger glede for ungene, sier Hansen til rb.no ved 18.15-tida søndag.

Han har akkurat sendt mailen om budseieren til mannen fra Vestfold.

– Om vi så bare hadde fått 20.000 eller 40.000 kroner hadde jeg vært lykkelig. Målet var å materialisere denne turen til penger, slik at vi kan gi de bort til stiftelsen, sier han.

– Samtidig må jeg legge til at om siste bud hadde stått i 20.000 kroner, så hadde jeg nok deltat i budrunden selv, sier Hansen med et smil.

– Dette var en reise til 365.000 kroner. Ingen anger?

– Er det noe jeg overhodet ikke angrer på, så er det å gi bort denne turen, svarer han kontant.

Har selv sykt barn

– Tanken på å reise selv streifet meg ikke, selv om det sikkert kunne vært kjekt. Det gir meg mye mer å kunne gjøre hverdagen bedre for barn på sykehus. Det er vel nettopp det jeg har lært av alt min familie har vært igjennom, sa Hansen til rb.no kort tid etter at han vant.

Trond Espen Hansen har selv en datter som er dødssyk. Hans fire år gamle datter, Eliisa Marie, har fått påvist hjernesvulst.

– Men, som et mirakel har tilstanden mot alle odds stabilisert seg. Vi føler at vi allerede har vunnet den aller beste gevinsten, ved at hun fortsatt er her hos oss, sier Hansen.

Stiftelsen pengene skal gå til opprettet Hansen sammen noen partnere som følge av at datteren ble syk. Den har som formål å gjennomføre tiltak som bedrer barn og ungdoms trivselstilbud ved sykehusene. Det er for å støtte disse stiftelsene at Hansen begynte å delta i pengespill.

Artikkeltags