Hit ventes det 1.000 mennesker

MESSE: Kjell-Arne Ellefsen og Finn Gunnar Moe arrangerer i helgen modelljernbanemesse på Skedsmokorset. FOTO: Aleksander Hømanberg

MESSE: Kjell-Arne Ellefsen og Finn Gunnar Moe arrangerer i helgen modelljernbanemesse på Skedsmokorset. FOTO: Aleksander Hømanberg

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Modelljernbanemessa ble arrangert for første gang på Skedsmokorset i fjor. Nå håper de å toppe fjoråret.

DEL

– Vi hadde 700 betalende besøkende i fjor. I år er målet å nå 1.000-tallet, sier Kjell-Arne Ellefsen i Modellbil Design.

Som i fjor arrangeres messa på Skedsmo samfunnshus i samarbeid med Finn Gunnar Moe i Norsk Modelljernbane. Sistnevnte er godt kjent blant modelljernbane-interesserte på Romerike, da han eide og drev butikk på Strømmen.

– Det er viktig med gode samarbeidspartnere. Når det i tillegg var en unison tilbakemelding fra utstillerne i fjor om at det ble en suksess så satser vi i år igjen, sier Ellefsen.

Ønsket velkommen

Han forteller at tilbakemeldingene fra de besøkende også har vært positivt.

– De siste årene har det ikke vært noen messe i Oslo- og Akershus området, derfor tror jeg det var kjærkomment at vi startet med messe i fjor.

Likevel tror han ikke at de kommer til å satse på å bli så altfor store de neste årene.

– Nei, skal vi satse og bli større så er det vanskelig i kombinasjon med jobben. Vi tenkte først på om vi skulle prøve oss i både Skedsmohallen og Tærudhallen, men vi trives som små, forteller han.

Levende tog

På messa lover han både levende tog og salgsstands.

– Å ha noe for enhver tror jeg er viktig, i tillegg blir det flere bruktbord i år. Det kan jo være at noen har lyst til å starte med modelljernbane, men som vil satse på noe som er billigere i starten.

PS: Modelljernbanemessen avholdes i Skedsmo samfunnshus fra 5–6 november.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags